2.5

762 16 3
                                    

*2 månader senare
MOLLYS PERSPEKTIV
Äntligen! Kelly och killarna kommer hem idag efter att de suttit i fängelse de två senaste månaderna. Inte ett ord, inte ett brev och inte ett samtal hade någon av oss tjejer fått från killarna... Men idag så... (knackar på dörren)
Jag öppnar dörren och kunde inte blivit gladare, Kelly stog där med öppna armar och jag slänger mig upp  i hans famn. Jag känner mina glädjetårar komma och jag hoppar ner från Kellys famn, vi möts i en lång kyss. De andra killarna var redan inne i huset.
-Jag har saknat dig baby... Säger Kelly och ler till mig medan han drar med sin hand över min kind.
-Jag har saknat dig mest..! Ger jag som svar. En snabb puss får jag av Kelly på min panna innan vi ler och går hand i hand in till de andra.
Jag o tjejerna slängde fram lite nybakta muffins och kex på bordet. Killarna slängde sig över det och åt som aldrig förut. Sen gick de till kylen och tog en öl var.
Dom är hemma, allt är som vanligt igen.

Kvällen hade gått och alla var helt slut efter den här dagen med en massa prat och skratt. När jag gick in till mitt och Kellys sovrum så sov han redan, troligen var han as trött eftersom han till och med hade somnat med kläderna på. Jag går in i vårat badrum och byter om till ett siden linne och trosor som jag tänkte ha och sova i inatt. Precis när jag ska släcka lampan på toan vänder jag mig om och ser en hög med kort som jag inte kollat igenom på evigheter. Alla bilder på hur vi hade det i början när killarna var i gäng och vi tjejer hakade på. Jag är så glad över att den tiden är över... Tror jag..? Jag menar allt var mer spännande då och det fanns alltid något att göra men nu, allt är lugnt och normalt.! Och helt ärligt så är det ju så skönt att inte oroa sig. För hoppningsvis så kommer våra liv fortsätta såhär, de bästa vännerna och ett fantastiskt bröllop. Jag ler åt de flertalet bilder innan jag lägger tillbaka dom på den vita byrån i badrummet.

Jag vaknar med ett ryck när jag hör att det är massa rop och skrik längre bort i huset. Jag tar snabbt på mig ett par mjukisbyxor och ett vanligt vitt linne innan jag springer mot de höga rösterna. Kelly stog och bråkade med Louis och Oscar. Jag suckade och började gå fram mot dom. Jag var tvungen och kliva in mellan dom nu, jag såg hur Kelly blev argare och argare. Jag petar Kelly på axeln och han hade inte märkt något och all hans ilska kom emot mig i ett slag. En käftsmäll som gjorde jävligt ont, med en duns åker jag ner i golvet. Marissa och Lisa slänger sig fram till mig för att hjälpa mig, jag kunde inte hjälpa att mina tårar kom...
När jag tittar upp på Kelly såg jag hur förstörd han blev när han insåg vad han hade gjort. Oscar och Louis skrek nu ännu mer och tog tag i varsin arm på Kelly och  tryckte upp han mot väggen.. "Molly förlåt!" Skrek han ut i panik jag gick fram till honom och bad Oscar och Louis att släppa honom vilket dom gjorde. Innan Kelly han röra mig laddade jag ordentligt innan jag sparkade i skrevet på Kelly. En host kom ur han och han föll ihop på golvet. Sen lämnade jag tyst rummet och gick in till vårat sovrum där jag drog täcket över huvudet och bara grät efter allt som hänt... Varför gjorde jag som jag gjorde.?

Efter någon timme knackade det på dörren och Kelly kom in. Han satt sig sakta i sängen bredvid mig...
-Förlåt Molly, verkligen.! Jag var uppe i ett bråk och hade ingen aning om att du var bakom mig... Jag har aldrig mått såhär dåligt... sa Kelly med en grötig röst. "Jag vet" svarade jag och la armarna om honom.
Jag vet dock inte hur mycket mer jag orkar efter ett sånt här år... Bara massa bråk och när allt är bra händer något annat igen....

Sämst kapitel men ville bara skriva ihop något snabbt för att uppdatera ett nytt kapitel. Men om ni vill ha mer av boken så är det bara rösta och kommentera!

•kapitlets fråga
-Kommer Kelly haka på sitt gamla  liv igen, vad händer då med alla?

Kidnappad (AVSLUTAD)Där berättelser lever. Upptäck nu