0.4

4.1K 45 16
                                    

~MOLLYS PERSPEKTIV~
Jag gick med Kelly ut i korridoren sen öppnar han en svart dörr och innanför var det en stentrappa. Jag blrjade bli lite tveksam men.. Varför inte han kanske kan ändras alla har väl som sagt något gott i sig?
När vi gått ner för hela trappan ser jag att de andra killarna är i rummet och jag tvärstannar. Kelly vänder sig om och jag känner ett stick i armen, innan allt blir svart....
När jag vaknar till så blinkar jag till lite mot ljuset som var riktat mot mig. Jag märker hur jag har mina armar fastbunden bakom ryggen och jag sitter på knä, jag känner att nån sitter bakom ryggen på mig och håller fast mig och sätter en tejpbit över min mun. Oscar säger bara "vi kör på tre hon är vaken nu 1, 2 ooch 3"
En kall metall bit trycks mot min hals och jag hör Kelly säga "vi vill ha 50.000kr innan midnatt imorgon natt annars slutar din syster huvudlös Danne!"
Efter videon..? Så går killarna upp igen utom Kelly.. Han stannar kvar och binder loss mig. När jag är helt lös så skriker jag bara "idiot!" Till han och är precis påväg att ge han en käftsmäll när han greppar tag i min arm då den stannas helt. Han kollar argt på mig innan han tar med mig upp igen.

Uppe i rummet hade de andra killarna redan börjat roa sig igen med tjejerna i soffan eller dom på baren.
Fast det jag tänkte på var om killarna hade fått känslor... Även om det verkar helt omöjligt. Och efter det ikväll hatade jag dom verkligen! Jag hatade dom alla!

*Tre veckor frammåt*

De senaste kvällarna och dagarna hade det försvunnit tjejer från huset och killarna hängde med samma tjejer... Oscar med Marissa, Kelly med mig, Alex med Jossa, Louis med Lisa och Simon med Klara...
Och i närmare efter tanke så är det bara vi tjejer kvar här typ...? Men varför oss?
På kvällen hade killarna kallat oss tjejer till ett möte. Att vi tjejer hade blrjat prata om vad det var dom ville var självklart. Men iallafall så satt vi i "allas rum" och väntade in killarna. Till slut kommer dom.!
Kelly börjar att prata:
-Som ni märkt är ni dom ända tjejerna kvar här... Det betyder att ni är speciellt och vi har kommit fram till att vi har fått känslor för er tjejer tro det eller ej..!? Men Simon har valt att lämna vår grupp så det är hans och även Klaras sista kväll här. Men vi andra blir kvar här.
Orden Kelly hade sagt spred sig snabbt i rummet. Vi började säga hejdå till Klara och Simon. Vi festade en del.. Okej för att vara ärlig festade vi typ hela kvällen. Men vi alla hade roligt det var en helt annan miljö i gruppen nu.. Och Kelly visade mig verkligen mer än förut.. Och vad det gäller Danne så kan jag inte ha varit så viktig eftersom han aldrig dök upp... Inte ens försöka rädda mig!? Vad var han för bror!? Jo just det en idiot som han alltid varit...
När Klara och Simon skulle gå kramade vi alla om varandra och sa hejdå.
I huset hade vi också valt att kasta boken med regler, så vi kunde leva ett mer normalt liv... Fast de här kunde väl aldrig bli normalt igen..?
När klockan närmade sig 02.30 så gick alla och la sig när jag kom in i mitt sovrum så låg Kelly i sängen redan.
Jag kryper sakta ner brevid honom. Efter en stund så lägger han armen om mig och viskar "du är mitt allt". Jag ler för mig själv och ger han en puss på handen.

När jag vaknar så är andra delen av sängen tom. Jag kliver upp och drar på mig ett linne med shorts och en tunn kofta på det innan jag går ut mot köket. Frukosten var i full gång och när jag kom in så kom Kelly fram och gav mig en försiktig puss på pannan.
Jag ler innan jag går och sätter mig för att prata med dom andra. Hela våra liv var annorlunda om man tänker på hur vi kunde hamna här... I vilket fall så var det bra nu huset var helt omgjort och nu levde bara jag, Kelly, Oscar, Alex, Louis, Marissa, Jossa och Lisa. Vi alla hade som hittat varandra. Men... Det känns som att det varit lugnt fööör länge nu... Efter så många år i ett sånt här gäng måste nåt hända snart.... Känns det som.

Eftermiddagen kom och jag och Kelly bestämde oss för att ta en tur i skogen, bara vi två för att kunna ta det lugnt och bara prata. Efter en stund kom vi fram till en liten park som killarna gjort i ordning. Det var en liten plätt utan skog och med mysig grillplats.
Vi sitter och skrattar o pratar läänge. Men till sist blir vi avbrutna vi vaknar till av att vi hör hur pistoler laddas. Jag ser hur en är riktad mot Kellys huvud. Jag känner hur paniken kommer... "Molly kom med oss och Kelly du stannar!" Hör jag en arg röst en välkänd röst, Danne, min så kallade bror.... Jag går emot han även om jag grät och försökte få dom att låta Kelly gå just nu så höll två killar i han.

~KELLYS PERSPEKTIV~
Jacob och André höll stadiga grepp om mig så att jag inte skulle ha nån chans att fly. Jag såg hur en kille drog iväg Molly mot en skåpbil. Paniken växte och jag försökte rycka mig loss och ropade i panik att fom skulle släppa Molly och låta henne gå. Men när jag försökte sticka kände jag först en spark i varje knäveck så jag gick ner på knä. Efter det hör jag hur Danne säger "en sak till bara för att du inte ska följa efter oss..." Efter det känner jag en hård spark i magen innan jag kurar i hop mig av smärta på marken... Där låg jag och kved på marken, medan jag hör hur Molly skriker efter mig. Även om Danne trodde att han räddade henne men så var inte fallet... Jag tänker på massor, som vart skulle dom föra Molly??
Innan allt blir svart och jag bara slocknar.....

Kapitel fyra hoppas ni gillar det och har ni bra ideer så komentera bara och tycker ni om den så rösta gärna😊

Kidnappad (AVSLUTAD)Där berättelser lever. Upptäck nu