Žuch do díry

52 5 0
                                    

Já a Creep jsme se couraly kolem hory Ebott. Ano, znaly jsme tu legendy a proto jsme k tý hoře šly. K hoře jsme šly aby byla sranda...prý do ní někdo spadl a už se nikdy nevrátil. A právě protože jsme úplný magoři, tak jsme tam šli. Došli jsme k nějaké díře a já dostala nápad. Drkla jsem do Creepa když se nakláněl nad dírou.
Creep: TY REBELE SCHAZOVACÍ!!!
Zařval na mě když padal dolů.

ALE ABY TO NEBYLO JEN TAK, STIHL SEM SE CHYTIT NOHY ENDERLY A TU PAK NÁSLEDNĚ STRHL SEBOU. PADALI JSME DO TMY A NIKDO Z NÁS NEVĚDEL KAM DOPADNEM A JESTLI VŮBEC PŘEŽIJEM.

Když mě Creep chitil za nohu a stáhl me sebou do díry, tak jsme padaly neznámo kam. Najednou jsem dostala nápad. Roztáhla jsem svá dračí křídla a začaly jsme klesat pomaleji. Bohužel tu nebyl prostor na to, abych mohla i s Creepem vylétnout spět nahoru. Takže jsme prostě klesaly neznámo kam.

TEĎ SEM VYSEL HLAVOU DOLU, PROTOŽE MĚ ENDERLA DRŽELA ZA NOHY....NAJEDNOU MĚ PUSTILA A JÁ NARAZIL DO ZEMĚ...
,,AU!" VYKŘIKL SEM
,,TCHE...NEBUĎ JAK MALEJ" ŘEKLA ENDERLA A
PAK PŘISTÁLA (NE MOC LADNĚ) VEDLE MĚ...
STALY SME TEĎ UPROSTŘED NIČEHO. JEN TMA A NIKDE NIC...

Když jsme přistály, byly jsme. Em...no prostě nikde. Byla tu jenom tma. Dostala jsem nápad. Vykouzlila jsem magický fialový plamen. Když jsem rozsvítila, tak jsme stály na nějakých kytkách. Šla jsem tedy po cestě z těch kytek a Creep šel za mnou jak za nějakou svíčkou.

Twins: Undertale storyKde žijí příběhy. Začni objevovat