merhaba'karasoy'lisesi

30.1K 1.2K 36
                                    

(Düzenlenmiştir )

"Ahh"şimdi siz niye ahh diyorum diyeceksiniz, hemen açıklayayım, eve geldik ve şuan elindeki terlikle annem peşimden koşuyordu, ve bende biraz hızlı olduğum için görmeden yere düştüm.
'Kimi kandırıyosun'
Lütfen az ötede konuş iç ses muhatabım değilsin
'Yaa öyle olduk şimdi ,yani azra iyi sen kendine göre takıl ben kaçar gelmemek üzere'
Hadi naşş cehennemin dibine kadar yolun var, ee şimdi konumuza dönelim sizden sır çıkmaz zaten ben çok az minnacık sakarım, bu yüzdende düz halının üzerine yapıştım, vee şuan halıyla neredeyse kalkmazsam ilişkiye gireriz heralde...
Kalktığım gibi odama yöneldim, ama bakın sadece yöneldim, gidemedim çünkü babam sinirle bana bakıyordu. Ama umrumdamıydı? tabisi Hayır afranın cırtlak sesiyle irkildim, ve ağır çekimde ona döndüm"azra nereye daha yeni geldik"dedi ve yüzüne piçimsi bir gülümseme yerleştirdi."yaa ben şeyy be-"sözümü kesen annemin terliğiydi. Atmasa zaten rahat edemiyecekti ben biliyorum malımı aslında yavaş, yavaş bunada alışıyorum gibi gibi "ahh anne atma şu terliği"kafamı ovuşturarak sözüme kaldığım yerden devam ettim"bence senin bana kafama terlik atamaların yüzünden salak oldum"diyince ailecek gülmeye başladılar ,aloo ben bişi anlamadım .Ortada açık bir yerim falanmı var."niye gülüyorsunuz?"afra karnını tutarak"salak olduğunu sonunda anladın yaa ben ona gülüyordum peki siz? "dedi annemle babişimi göstererek onlada olumluca kafalarını salladı ,ama ben bunu kabul etmiyorum ben salak falan değilim bir kerem hem ben okulda sondan 2.dim pehbee

'Sondan ikincilik, maallığın bir üst katımı?'
ahh iç ses bi siktir olup gidermisin.
'Ne kadarda kibarsin'
Öyleyimdir, hem bi kere sondan 2.de iyi dua etsinler sonuncu değilim dimi canım.
******************************
"Kanki okulun formaları çok kısa"dedim.Berene dönerek, satıcı bizi acayip kazıklamıştı.bildiğin neymiş erkek lisesiymiş falan diye zırvalayıp elimize bu formaları tutuşturdu maniyi alıncada kibarca bizi kovdu."kanki napalım giycez forma mecburi"oflayarak yatağıma oturdum ,aslında forma kısa olmasa güzeldi ,derken berenin ayağı kaydı ve yere düştü .Aslında berenin benim kardeşim olup olmadığından şüpeleniyordum, çünkü oda aynı benim gibi sakar.

tam ona gülerken kalkması için yardım ediyim diye elimi uzattım derken beni de yere çekti ve patt yerle öpüşme faslına geri dönüş ,abi bu kız harbi mall oğlum düşüyorsun onu anladıkta beni niye çekiyorsun "mal mısın kızım, beni niye yere çekiyorsun"dediğimde sağ eliyle kafasını karıştıp "kanki ben yerin rahat olup olmadını merak ettin sandım"dedi ve gülmeye başladı . ahh kimi kandırıyorum resmen anırıyordu ,ayağımla karnına tekme atınca bu sefer sürtükler gibi inlemeye başladı dişlerinin arasından "bittin sen kızım bence yok ol "diyince tırsmadım değil sinirlenince gözü dönüyor kızın, bunları düşünürken yavaşça kaçmaya başladım.oda beni yakalamaya çalıştı.Her bir odanın etrafında en az dört tur döndük, o hala beni yakalamaya çalıyordu, ama benim gibi çıta bi kızı yakalamak hiç ama hiç kolay değil berrenn"anca yakalarsın"dedim gülerek, berenin üstüme geldiğini görünce koşmaya başladım, başlıyorum ve başlıcaktım ,yaa allahım benim bu yer fantezim ne yaa yine yerlerdeydimm off berenin kahkahasını duymak iyice sinirimi bozmuştu.

zorda olsa ayağa kalktım ,aradan bir iki saat geçtikten sonra beren evine gitti ,bende sıcacık yatağıma pijamalarımı giyip yattım yaa ben yatağı çok seviyorum,acaba yatakla evlenmek caizmidir??
'Benimle evlen'
iç ses ayıptır söylemesi sen bana mı yavşıyorsun
'Yanisi güzelsin aslında'
Ayy iç ses sen bensin ne yanisi
'Sakit ol şampiyon'
uyucam basss gitt
******************************
Sabah olunca o alarmın iğrenç sesiyle uyandım sayılır, bi gözüm kapalı bir şekilde sağ elimle o alarmı bulmaya çalıştım, bulduğum gibide direkt duvara fırlattım.

Alarm susunca rahatladım sanmıştım ama sanmıştım ,şimdi büyük bomba konuşacak off 1, 2, 3 vee evet başladık"azra kız yinemi alarmı kırdın bu kaçıncı hadi kalk"az çok kim olduğunu anlamışsınızdır."kalkıyorumm,annelerin bir tanesi"dedim ama tabisi kalkmıcaktım direk uykuya devam derken telefonumun sesiyle irkildim. arayana bakıp telefonu açtım

beren öksürerek"nerdesin hadii bu gün okulun ilk günü geç kalacağız"diyince ahaa bende jeton düştü off yaa bu gün yeni okulun ilk günü "tamam bir 10dk ya aşşağıdayımm, sen nerdesin?"dedim bi andan kilotlu çorabımı giyerken"sizin mahalleye girdim şimdi çabuk ol, "dedi ve telefonu yüzüme kapattı. Bende ona duymasada bi kaç küfür mırıldandım.sonra rutin işlerimi halledip sade bir makyaj yapıp supra ayakkabılarımı giymeye başladım evden tam çıkarkende "afra hariç hepiniz öpüldüz"dedim imayla, buna karşın tam afra bişey söyleyecekken kapıyı hızla kapatıp berenin yanına gittim. Beren şükür dilemeye basladı, onun bu halini görüp "abartma"dedim sırıtarak "hihiii"dedi sonra hemen bir taksiye bindik ,Hayır hayır yanlış anlamayın zengin değiliz sadece ilk gün diye biniyoruz.

okul uzak ama normalde dolmuşla gitçez.
Okulun önüne gelince zar zor adama parayı verip arabadan indik, ortalıkta kimse gözükmüyordu galiba ilk günden gecikmiştik amaann neyse boş ver"all azra geç kaldık"onu umursamayıp havaya bakarak biraz seslice "merhaba erkek lisesi ,yani karasoy lisesi"dedim.

ERKEK LİSESİ ( Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin