KİŞİ TANITIMI

54.8K 1.3K 428
                                    

Arkadaşlar bu benim ilk kitabım, öncelikle yazım yanlışlarım olursa şimdiden çok çok özür dilerim.
İyi okumalar :-D

(Düzenlenmiştir)

AZRA AKSOY
Merhaba ben azra aksoy ,17 yaşındayım.kavga etmeyi ve laf yarışlarına girmeye bayılırım.hobilerim voleybol ve futbol oynamak, ımmm fobilerim ise kimseye söylemeyin çünkü en yakın arkadaşımın bile haberi yok, böceklerden tiksinirim en çokta örümceklerden ,şuan bile ürperiyorum.unutmadan söyliyeyim en yakın arkadaşım tabisi beren.vedeee en önemli şey fazlasıyla sakarım.

ATEŞ KESKİN
Merhaba ben ateş keskin ,18 yaşındayım,bir sene sınıfta kaldım.kavga ve laf yarışlarına girmek huyumdur, ayıptır söylemesi kızlarında gözdesiyimdir.hiç ciddi bir ilişkim olmadı veee olmayacakta hobilerim futbol ve basketbol oynamak, fobilerim yok ,en iyiside bu zaten.en yakın arkadaşlarımda toprak ve emre.

BEREN TUNÇ
Merhaba ben beren tunç, 17 yaşındayım.kavga etmeyi sevmem ama kardeşim dediğim kişiler içinse buda azra oluyo, onun için daldınmı tam dalarım diyebiliriz.sarışın güzeliyim yani öyle derler, hobilerim American futbolu fobilerim kapalı alan korkusudur.vee en yakın arkadaşım tabisi azra.

TOPRAK ÇETİN
Merhaba ben toprak çetin, 18 yaşındayım ve bende ateş gibi bir sene sınıfta kaldım. Ün'ü olan tiplerdenim kavga etmeye bayılırım.hobilerim müzik ve danstır.fobilerim ise yükseklik korkusudur.en iyi arkadaşım ateş ve emredir.

PELİN DEREGÖL
Merhaba ben pelin deregöl ,18 yaşındayım.bir sene okula geç yazılmışım ,beni herkes sürtüklüğümle tanır ama aslında sadece ateş'e aşık olan biriyim.sarışın alımlı bir kızım hobilerim erkeklerle gezmek falan gibi şeyler fobilerim belimden tikimin olması ama aniden olunca yoksa olmaz, üçgen peynir'e alerjim var ve bunu annem dahi bilmiyo, sizde söylemeyin sakın,En yakın arkadaşımda ecrinsu.

BURAY SEÇKİN
Merhaba ben buray seçkin, 18 yaşındayım.bir sene sınıfta kaldım. Kaslarıma aşık biriyim ayrıca kavga etmeyede bayılırım.azranın çocukluk arkadaşıyım.hobilerim basketbol ve danstır, futboldan hiç bir b*k anlamam fobilerim yok.en yakın arkadaşlarım azra ve beren.

BURÇİN OLGUN
Merhaba ben burçin olgun, 17 yaşındayım.kavga etmeyi bilmem sadece laf dalaşlarına girebilirim, çocukluğumdan beri karşı okula yani erkek lisesine giden ateş'e aşığım ama o beni lanet olsunki bi türlü görmüyo.hobilerim müzik yani şarkı söylemek ve voleybol fobilerim ise böceklerr.en yakın arkadaşlarım masal ve poyraz.

ECRİNSU AKYOL
Merhaba ben ecrinsu akyol ,17 yaşındayım güzel ve alımlı bir kızım pelinin kuyruğu gibiyim yani hep yanındayım.ne kadar sürtük olursam olıyım buray'a aşğım ,ama o beni sevmiyo bunu biliyorum ama naapçan aşk işte neyse lafa devam ediyim sakarım hobilerim yok fobilerim de yok off niye yok yaa.

EMRE BOZKURT
Merhaba ben emre bozkurt, 17 yaşındayım.kavga etmeyi bilmem o yüzdende beni hep ateş ve toprak korur hobilerim bilgisayar oyunları fobilerim karanlık korkusu, en yakın arkadaşlarım ateş ve toprak.

ERKEK LİSESİ ( Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin