YENİ OKUL

40.3K 1.2K 171
                                    

(Düzenlenmiştir )

"Kız kalk"kalk sana"diyen anne ve kız kardeşimin sesiyle gözlerimi yeni bir güne açtım, yaa neden bende her insan gibi günaydın sesiyle yada günün ilk ışıklarıyla değilde annemin dırdırıyla uyaniyorum, anlamıyorum."kalk üstümden afra"dedim uykulu bir sesle, kardeşime hıı bu arada ben size kendimi tanıtayım ben azra, 17 yaşındayım, ...........kız meslek lisesine gidiyorum, yani gidiyordum ,takiii o lanet olası okul değişim sınavına kadar. inanırmısınız sınavım süper geçti...dermişim tek kelimeyle berbattı hangi okul çıkacağını gerçekten çoook ama çok merak ediyorum. Gerçekten dediğim düşüncelerden annemin kafama terlik geçirmesiyle çıktım"ahh"kız kalk diyorum yoksa terlik geliyo bak ha"off yinemi terlik ,bir günde başımı öpüp uyandırsan olmazmı?"annem gülerek odadan çıktı .salak, gerizekalı, bi okadarda sevdiğim kardeşim Afra küçük çocukların yaptığı makyaj gibisinden kendisine makyaj yapmıştı suratına, bide bana dönmüş'olmuşmu'diye soruyo mall durrr onlar benim makyaj malzemelerimmi"Afraaa"diyerek ona hücum ettim, bir anda sözüme devam ettim."Afra dur bekle sikicem senin belanı"ne ne yo yoo o küfürü ben söylemedim,tabikide kardeşim ben söylemedim.afra sırıtarak "annee"ne var kız"afranın ağzını kapatıp "nolur canım kardeşim sus sus "dedim endişeyle, çünkü annem küfürden fazlasıyla nefret eder ben ise tam tersi"bak Azra bana 100 TL verirsen anlaşırız"yuhh be kardeşim buda hakmı yaa hakmı bide o yetmiyor gibi bana hala azra diyor.aramızda beş yaş olmasına rağmen, afra kolumu dürtüp "eee ne diyorsun"dedi merakla ebenin a****ı diyorum afra oldumu biraz düşündüm ve annemin gazabından iyidir diyerek"tamam olur"dedim,ve onu odadan çıkarmaya çalıştım ,o ise tam tersi odada kalmak için savaşıyormuş gibi bana direniyordu.suratı bi şekilde bana dönüp"para hani"dedi. avucunu açarak bende gözümü devirdim biraz sonrada minee rezenee diye bağırırım yok artık,"tamam paramı çıkarıyım vericem."dememe rağmen bana mal mal bakıyordu. Hakikatten benim kardeşim süzme mal yaa sözümü tekrarlayıp"tamammı"dedim.O da "no problem"diyor, bak bak sözlere bak gavurmuyuz biz, ona he he bakışları attım ve odadan postaladım .sonrada o yıllardır bi kere bile açmadığım para zulamı bi yöndende canım, ciğerim, bebeğim hatta düşündümde herşeyimi ilk defa bugün o mal afra için açıyorum.

******************************
Sonunda zorda olsa afraya parayı verdim, ve kahvaltı yapmaya başladım,annem ben kahvaltımı yaparken bir kere bile gözlerini benden ayırmıyordu ve o tiksinç bakışlarını bana atıyordu.

ben de dayanamayıp "ne var ne, çıkar ağzındaki baklayı"annem bir bardak su içip "bakalım yeni okulun neresiymiş inşallah bi yer çıkmazda ben sana gösteririm anyayı, konyayı"tırsakta olsa"anya, konya?"annem çok zeki abi"anladın sen"yani kısmen gibi, gibi"ayy tabiki anlamıştım.

o kadar da salak değilim ,ama çaktırmayayımda yinede ben derken afra lafa atladı "ayy azra anlama gıtlığınmı var demek istiyorki hele bi okul tutmasın helee"
'What dedin gülüm?'
ahh şu iç ses beni bitirecek ,bir lafada girmesin durr yaa ne diyorum ben delirdimmi kendi kendime konuşuyorum
'Delirdiğini daha yenimi anladın?'
Yaa bi git...
İç sesle kavgamın bitmesini babamın sesi sağladı ağğ benim kahramanım canım babam yerim seni uyyy ne diyorum yaa ben cıvıttım haa"òyle bir şey olmayacak benim kızım zeki o okuyacak"diyip başımı öptü. Annemde bir bardak su içip babamın kulağına fısıldayarak "tabi tabi sen öyle san"dedi. Benden kaçarmı, dudurr öyle sanmı dedi nerede motivasyon, nerede anlayış gerçi bi yandan haklılar hem ben ne kadar tembelsem, afrada bi o kadar zeki ,ama where is the adalet"eee hadi kalkın gidiyoruz"tamam"dedim tam kapıyı açıyordumki "bu kıyafetlerlemi geleceksin?"ooovv üstümde pijama altımda terlik nasıl ben böyle daldım yaa, hepsi okul değişimi yüzünden babam kolumu dürterek "üstünü değiştirmiyormusun? "Gülerek"değiştiricem" dedim ve odama gittim. Gardolabımdan havalar sıcak olduğundan

Beyaz kısa kollu bi tshirt ve altınada siyah kemeri olan kot bir pantolon giydim, onun altınada beyaz supra aygakkabılarımı giydim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Beyaz kısa kollu bi tshirt ve altınada siyah kemeri olan kot bir pantolon giydim, onun altınada beyaz supra aygakkabılarımı giydim.
Yanii giymeye çalıştım afra kollarını bağdaş yapmış sinirle bana bakıyordu, bende dayanamayıp"ne var ne ? Bakışlarınla yedin bitirdin beni"hııı"diyip etrafimda dönmeye başladı.bi türlü baģcığımı bağlayamıyordum, derkenn yess be yes bağcımı tabi biliyodum bağlaya bileceğimi tabii başımın dönmesi ayrı"off bi yerinde dur başım dönüyo"o zaman sende hızlı ol"bak hele bak laflara
***************************
"Ne var ne ?"yaa tırnağını kemirme hiç sevmiyorum"off be kanki ben sanki çok seviyorum hep sitresten sitres "dedim, ve canım bi tanem kankimin yani beren'in etrafında dönmeye başladım.

"bi dur kızım yaa bende sitresliyim hemm... senin babanlar nerede"elin köründe tövbest yaa nerde olacak safoo"hocanin yanında hangi okul çıkacağını soruyorlar."benimde, benimde"dedi.nefes alıp verip sonra oda benim gibi bi yandan tırnak kemirip ,bir yandanda etrafı turladı.bir anda kapı açılınca mahir amca yani berenin babası, bide benim babam odadan çıktı.yüzleri kıpkırmızı kaşları çatıktı berenle aynı anda babalarımızın yanına gidip"neresi çıktı"dedik merakla, mahir amca bana dönüp"hani bunu anladımda sendemi azra"beren lafa atlayıp"be-"derken mahir amca bereni elliyle susturdu.

bende konuşmaya başladım sormazsam zaten durduğum yerde çatır çatır çatlıcam"neresi çıkmış ki"elinin körü azra, beğendinmi?"dedi babam sinirle, ben bu adamı anlamıyorum yaa bi iyi , bi kötü ama artık söylesinler"hangi okul?"erkek lisesi"dedi babam dişlerini sıkarak, aynı şekilde bereninde erkek lisesiymiş ,off ya bu ne bu öğretmenlerde insaf yokmu napıcaz iki kız o erkek lisesinde derken en en nefret ettiğim iki kız yani ecrinsu vee adı neydi yaa neydii hııh pelin işte bunlar yani bu şahsiyetler tam bir sürtük ,benim sevgilimide şu pelin denen sürtük ayartmıştı.bizde bu yüzden berenle ikimiz onlardan nefret ediyor, her yerde eziyoruz ama bakiyorumda güzel bir okul çıkmış herhalde çok mutlular.

beren mutsuz bir suratla pelinlerin yanına gidip "size hangi okul çıktı, bakıyorumda çok mutlusunuz"evet güzel bir okul çıktı sana battımı neden sordun"iste bana atar veya berene yapmayacakti "hop hop orada dur pelin seni s*****m"sen kimsin haa"bekle göstereyim"derken ecrinsu ve beren aramıza girdi.tam dalıyordum kıza yaa ,şimdi araya gerilimi sinirle"beren sen çekil "ol-"azraa! Düştüğün okul yetmiyormuş gibi başımıza disiplin cezasıda çıkarma. "Oovv bu ses annemden yandım şimdi"anne!"yaa anne, anne eve gidelim göstericem sana."işte ben şimdi bittim.
******************************

ERKEK LİSESİ ( Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin