ALINTI

2.2K 97 10
                                    


Güzel gözlü kadın engellemek için öne atılmış, Çınar'ın kolunu yakalamıştı. Çınar kısa bir anlığına durmuş Hayal'in rekabetin verdiği ateşle parlayan gözlerine odaklanmıştı. Kız tüm gücünü kullanarak çikolatasını kurtarmaya çalışırken hayli tatlı görünüyordu. Çınar'ın kolu bir santim bile oynamazken Hayal pes etmiyordu. Çınar oyundan sıkılmış olmalı ki kolunu hızla kendine doğru çekerek kurtulmaya çalıştı. Hayal'in parmakları bileğini sımsıkı sarmış vaziyetteydi. Hızlı gerçekleşen olaylar silsilesi büyük bir kazaydı ve tamamen şanssızlıktı!

Güzel yüzlü kadın bir anlığına boş bulunmuş güç dengesini koruyamamıştı. Ayakları yerden kesildiğinde dengesini sağlama yolunda yaptığı her hareket onu daha büyük bir felakete doğru sürüklemekten başka hiçbir işe yaramamıştı. Sonuç olarak adamın üzerine kapaklanmış, hayır durun! Daha kötüsü... Boylu boyunca uzanmıştı. Başı tam olarak koltuğun sırt kısmıyla adamın boynunun arasında kalan mesafeye gömülmüş, uzun bir süre de utancından başını kaldıracak cesareti bulamamıştı. Elleri ise daha mühim bir görevi gerçekleştiriyordu. Düşme korkusuyla, her nasıl yaptıysa, Çınar'ın ellerine sarılmış sımsıkı sararak tutmuştu. İki bedenin arasında kalan ellerden kadınınkine ait olanlar adamın sert bir kayadan farksız gövdesine, adamınkine ait olanlarsa yumuşacık göğ... (Daha fazla anlatmaya devam edemeyecekti! ) Gerçekten... Dünyanın en talihsiz insanı olduğunu düşünmekte kendince son derece haklıydı!


YENİ BÖLÜM YAZILIYORR... TAMAMLANIR TAMAMLANMAZ SİZLERLE OLACAK. BİR ÖNCEKİ BÖLÜME YORUM YAPAN SAYISI O KADAR AZ Kİ... GÖRDÜKÇE İLHAM PERİLERİM KAÇIYOR... : (

HAYAL BU DURUMDAN NASIL KURTULACAK ACABA? PEKİ ÇINAR? O NE YAPIYORDUR? ALTTA KALMIŞ ZAVALLIM... : P

UÇURUMUN KIYISINDAYIMWhere stories live. Discover now