Bursa Kitap Fuarı ve İmza Günü

8.9K 420 193
                                    

Bilgisayarın boş ekranına bakarken nasıl başlayacağımı düşünerek, gözlerimin önünden bir film şeridi gibi geçen iki buçuk yıl...

Kalplerinin güzellikleri beni her defasında şaşırtan, bir insan nasıl olur da hiç tanımadığı veya görmediği bir insana bu kadar güzel, motive edici, sanki kendi kitabıymış gibi destek olur inanın aklım almıyor. Sizin gibi insanlar hayatıma girdiğimden beri her gün ağzımdan en istekli çıkan kelime oldu. "İyiki!"

Birbirimizle tanışmamızı ölümsüzleştirmek için, size doya doya sarılmak için hepinizi 21 Mart Salı günü Bursa Tüyap kitap fuarına bekliyorum. O gün oraya penguencivcivlerinin dolması dileği ile...

Beni yalnız bırakmayıp ilk imza günümde bu heyecanıma ortak olur musunuz? Kitabınız olmasa da olur, bir sarılışla birbirimizin hikayesini yazarız.

Kitap şu an matbaada basım aşamasında. Kapağı sizinle paylaşmak istedim. Kitabın içinde çift taraflı bir ayraç bulunacak, o ayraç benim için de kitap için de çok anlamlı. Umarım sizin içinde öyle olur.

Bundan sonraki imza günlerini buradan ve sosyal medya hesaplarımdan duyuracağım.

Kapağı kısaca anlatmam gerekirse; trenin önünde duran bir Eylül Altınel görüyorsunuz, bunun anlamı kitabı okuduğunuzda katlarca artacak. Hem kitapta olan bir olayı, Eylül ve Yağız'ın dönüm noktasını hem de Eylül'ün ruhsal karışıklığını yansıtan, benim de çok beğendiğim bir kapak oldu bu. Kapakta Yağız yok evet, bu tamamen okuduğunuzda Yağız'ı oraya nasıl yerleştireceğinize bağlı. Melek kanatları Eylül'ün Yağız'a karşı her zaman inanmak isteyen tarafını yansıtıyor. Işıklar ise kaybedecek bir şeyi kalmayan Eylül'ün Yağız'a haykırışı.

Merak etmeyin, trenli bir sahne kitabın sonu değil. Eylül ve Yağız hayatımın sonuna dek benim bir parçam, sizler de onların ailesi olarak kalacaksınız. Her şey için teşekkür ederim bir tanelerim, umarım yazdığınız şeyler bazı insanlara dokunur.

Sizi çok seviyorum...

Kapağın açık hali,

Kapağın açık hali,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Üç boyutlu hali,

Yer: TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Altınova Mah

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yer: TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Altınova Mah. Fuar Cad. 25/1 16250 Osmangazi / BURSA

Instagram: berracamlidere
                      kolejzuppesiofficial
Snapchat: berracamlidere

Kolej Züppesi / Raflarda!Where stories live. Discover now