Capitolul 3

1.2K 51 5
                                    

-Anna trezeste-te!

-uhhh…ce,e deja dimineata?!

 Tata imi adusese o cana cu cafea la pat.Dupa ce am luat cateva guri si am sarit din pat sprintena ca un iepuras m-am dus la baie,m-am aranjat putin pentru ca aratam ca o cersetoare.Mi-am luat repede niste haine comode si am plecat spre mall sa-mi cumpar niste tricouri noi.

 Cand am ajuns la mall pe cine credeti ca am vazut:pe Andrei,prietenul cel mai bun al Sarei.

 -Buna,Anna!

 -Neatza Andrei,ce faci?

 -Ahmmm,bine imi cautam niste tenesi…

 -Daca vrei poti sa ma insotesti prin magazine,am zis eu foarte amabila si modesta  ca de obicei.

 -A..a da,da sigur.

  Andrei era un tip foarte okey,dar de fiecare data cand vorbea cu mine se inrosea si incepea sa se balbaie..era foarte caraghios.El e genul de persoana pe care vrei s-o auzi cand esti suparat.Dupa ce mi-am luat ce aveam nevoie am facut schimb de numere de telefon si am plecat fiecare spre treburile lui.

  Eu mi-am lasat acasa hainele cumparate si am fugit spre scoala.

  Sincer,nu ma gandisem inca la ce raspuns sa-I dau lui Alex dar mi-am zis ca atunci cand am sa-l vad in fata o sa stiu pe loc raspunsul.

  Ma pregateam sa intru in clasa cand mi-a taiat calea scumpul de Alex.

  -Deci Anna,am vorbit cu fosta prietena si subliniez “fosta”.Ideea e m-am despartit de ea.(Hmm Alex parea destul de impacat cu ideea ca nu mai are iubita)Timp de 2-3 minute s-a asternut acea liniste stanjenitoare.

   -Ahmmm tu…te-ai gandit la discutia de ieri?

    Exact in acel moment a zambit,a zambit atat de dulce ca imi venea sa sar la el in brate si sa-l sarut.

   -Pai da si…nu...nu vreau,am raspuns cu privirea atintita in pamant.

   A dat din cap dezamagit si a plecat  spre clasa lui.

   Am inceput sa rad.Vroiam sa-i sar in spate dar el s-a intors fix la momentul nepotrivit si l-am daramat,din greseala, evident.Eu eram cazuta peste el si tot holul se  holba la noi.

Am dat sa ma ridic l-am ajutat si pe el dupa care m-a luat in brate si si-a apropiat buzele de ale mele(o doamne,ce sa fac,cum sa-mi inclin fata,cum sa fac sa iasa bine sarutul???O doamne se apropia din ce in ce mai mult de buzele mele).Am inchis ochii si l-am sarutat.Primul meu sarut:ATAT DE PERFECT imi ziceam in gand.

  -Si…Anna eu ce sa inteleg din asta?

  -Hahaha ca suntem un cuplu prostutule.

  Se albise la fata si ii tremura si vocea:

  -Se-serios?

  -DA,dadadada serios.

  Ne-am mai sarutat odata si ne-am luat ramas bun.Eram atat de fericita chiar daca oamenii inca se holbau la mine,dar de data asta nu-mi pasa.

Scz ca e asa scurt capitolul,dar daca nu lasati macar un comment nu mai postez continuarea :/ asa ca hai cu comentariile mai rpd  :) P.S in poza este Alex

Viata unei adolescenteWhere stories live. Discover now