Neden Final

1.9K 143 36
                                    

Çoğu insan hala sebebini bilmiyor sanırım. Herkese bunun açıklamasını yapmak görevim aslında.

Şimdi şöyle; kitabın, yazdığım bölümlerinin 700'lerde okunma sayısı ve 100'e yakın beğeni sayısı olduğu zamanları özlüyorum. Sonuçta bu uygulamada hepimiz hevesle yazıyoruz ve karşılığını illaki bekliyoruz. Ben karşılığını bir süre gördüm ve 3'e kadar yazdım.

Ama artık o karşılığı göremiyorum. Bunun tek sebebi siz değilsiniz tabiiki. Ben bu kitabı Düzce'deki arkadaşlarımla yazıyordum. Bu kitabın bu kadar tutmasının en büyük nedenlerinden biri aslında bu. Arkadaşlarımla sürekli yaşadığımız tuhaf şeyleri yazıyordum. Mesela o yangın çıkışında kilitli kalma olayı, yardım için para toplanan kutudan azerbaycan parası çıkması, daha sayamayacagim bir sürü olay benim arkadaşlarımla çoğunlukla okulda yaşadıklarımızdı.

Artık onlardan 10 saatlik uzun bir mesafedeyim. Buraya ilk taşındığımda ağır bir depresyon sürecinden geçtim. Bu beni intihara da sürükledi aslında ve evet size artık bunları söyleme vakti geldi. Eğer veda edeceksek gerçeklerle veda edelim. Aslında çok da bile isteye bir intihar değildi sinir krizindeydim çok da düşünemiyordum o an. Yazmakta zorlanmaya başladım belki onu da fark etmişsinizdir en fazla ara verdigimde ayda bir yb yayınlıyordum artık bu aralar uzamaya başlamıştı.

Bu depresyon sürecindeyken, size yazdığım yazılarda arkadaşlarımla yaşadığım olayları yazdığım zamanları aratmamaya çalıştım ama çok da başarılı olduğum söylenemez. Ve artık okuma oranı da düştükçe ben de kabullendim ki; BAŞARAMIYORUM.

Yerinde bırakmak lazım belki de...

Final sebebi tamamen budur arkadaşlar. Yoksa ben bu kitabı 5 veya 6 diye de uzatırdım, sizi kolay kolay bırakmazdım emin olun.

Güçler Okulu 4 -VEDA-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin