Bölüm 10 ~ // Gitme ALEX!! //

4.3K 181 34
                                    


9. Bölümden

Amelia daha fazla dayanamadı ve Karşısı da sırıtan kadını suratına tokadı geçirdi. Önce şok olan Rachel aynı tokatla karşılık verdi. Genç kız yediği tokat ile silkelenip kadının üstüne atladı. Kendilerini bir anda yerde bulan kadınlar can havliyle birbirlerinin saçlarına yapıştılar. İki kadın onları izleyenlerden habersiz kendilerinden geçmişcesine kavga ederlerken onları ayıran güçlü eller yüzünden  ayrılmak zorunda kaldılar. Amelia yerden yükselmiş karşısında Nathan'nın kucağında duran Rachel'a tekme savurmaya çalışıyordu.

Bir dakika Rachel Nathan'nın kucağında ise onu kucaklayan kimdi?

Genç kız kafasını çevirdiğinde karşılaştığı yüze ağzı açım bakakalmıştı.

Fakat  karşısında onlara bakan kocasından bir haberdi.

"TOMMY!!













>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>













Alex avukatın bürosundan çıktığında aklında sadece karısı vardı. O ve onun güzel yüzü, masum gülüşü. Bu düşüncelerle eve geldiğinde salondan gelen seslerle o tarafa yöneldi. Genç adamın gördüğü manzara ise aklının ucundan bile geçemezdi. Güzel karısı bir başka adamın kucağında çırpınıyordu. Sinirden neredeyse gözleri dönen Alex ne yapacağını şaşırmıştı. 

Amelia ise kocasını gördüğünde korkudan nefesi kesilmişti. Çünkü; karşısında gördüğü adam tıpkı Henry gibi duruyordu. Henry'nin kendini kaybedip onu dövdüğü zamanlardaki gibi.

Herkes sessizce birbirine bakarken genç kız birden bağırmaya başladı. Onun çığlıklarıyla kendine gelen Alex karısının yanına gitmek için adımlarını hızlandırdı. Thomas Amelia'yı sakinleştirmeye çalışıyor fakat bunda başarılı olamıyordu. Kızın saçlarını okşayıp yatıştırmaya çalışıyordu.

"Ally sakin ol! Ally kendine gel lütfen!" diyerek bağırıyor kıza sesini duyurmaya çalışıyordu. Fakat genç kız onu duymuyor kendisine doğru gelen kocasından gözlerini ayırmıyordu. Genç adam karısının yanına gelip de elini kızın yüzüne doğru uzattığında Amelia sanki mümkünmüş gibi daha şiddetli bağırmaya başladı. Genç kızın acı feryatlarıyla içi burkulan Alex ve diğerleri ne yapacaklarını şaşırmış bir halde öylece duruyorlardı. Genç adam karısının yanına yaklaşmaya çalışıyor ama kızın çığlıkları bunu engelliyordu. Orada öylece endişeli bir şekilde eli kolu bağı durmaktan başka yapacak bir şey yapamıyordu. 

Amelia ise hala daha bağırıyor bakmayan gözlerle kocasına bakıyordu. Etrafında olan bitenden bir haberdi. Kimseyi ne görüyor ne de duyuyordu. Aklı sadece kocası Henry'deydi. Yine buradaydı. Yine ona bağıracak, yine onu kemerle dövecekti. Yine ona yapma diye yalvaracak kocası ise onu gram duymadan vuruşunun şiddetini arttırarak dövmeye devam edecekti. Yine acı çekecek olan o olacak kocası da onu orada öylece bir başına bırakıp yan odaya uyumaya gidecekti. Bunları düşündüğü anca yanağında bir acı hissetti.

Alex ne kadar istemese de genç kadının kendine gelmesi umuduyla yüzüne  tokat attı. Amelia bu tokatla ağlamayı keserken Tom Alex'in yakasına yapıştı.

"Sen ne halt ettiğini sanıyorsun? Ne hakla ona vurursun." diyerek oda adamın suratına yumruğu geçirdi. Aniden gelen yumrukla yere yığılan genç adam şaşkın gözlerle ona vuran adama baktı. Birden sinirle düştüğü yerden kalkıp bu sefer o adamın yakasına yapıştı.

ESARETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin