Kryple

380 48 10
                                    

Pohled Erena:
"Erwine..pořád mně chceš nebo si ztratil zájem..? Vím že jsem říkal že už tě nechci vidět, ale chybíš mi.....*Steny*" Asi má mokré sny...Počkat Erwin..co.? Raději jsem to neřešil a šel spát..

Pohled Leviho:
Šli jsme zkrvavenou loukou..Já jsem kretén.."Ty si tomu dal a syrový jo..?" Nezapomněl poznamenat Erwin.."Joo Problém?! Tch teď je hlavní aby byl Eren v pořádku...Neodpustím si jestli se mu něco stane...!!Kam myslíš že mohl jít?" Naléhal jsem na Erwina.."Do Grundhilburgu" Odpoví mi.."Ale jak by věděl kudy tam jít...hmm...Ty si mu to řekl.."..Kývne.."Levi byl zoufalej myslel si že ho máš jako kurvu, ale vypadá že ty ho opravdu miluješ..Řekl jsem mu to s tebou a jeho matkou a ostatních incidentech..." Začala mi tepat žilka na čele..."Co že si?!"Erwin radši mlčel a vkročil do temného lesa..."ERWINE TY KRETÉNE JÁ SE HO SNAŽÍM PŘESVĚDČIT ŽE KURVA NENÍ A TY MU NA FÉROVKU ŘEKNEŠ ŽE JE MOJE KURVA A ŽE JSEM OBYČEJNÝ KUREVNÍK..TCH.." To mně tak sere.."Mrzí mně to Levi promiň...myslel jsem že je opravdu tvoje kurvička...V jednom kuse brečel a ty si o tom nevěděl myslel jsem že se o něj nezajímáš a že to na něj hraješ...A tak jsem mu řekl že je už několikatá kurvička a že si jich spousty i umrdal k smrti.." Achjo..."Ano jednou se to stalo, nechtěl jsem aby se to opakovalo a tak jsem si vymyslel že jsem jich umrdal víc a že všechny jen využívám, v tu dobu jsem ještě nevěděl jak to zvíře ve mně krotit a tak jsem byl vlk samotář..Odháněl jsem od sebe lidi abych jim neublížil...A tak mně teď všichni znají jako největšího netvora lesa..Jen sem je chránil ..před sebou...A teď jsem postrach lesa..super ne.. Tch nikdo na mně nemá ani grizzly..." Řekl jsem Erwinovi pravdu..."To ale říkej Erenovi..Levi, kdyby si mi to nikdy nevyprávěl nikdy bych mu to nepověděl.." Kso věděl jsem že Erwin je slepičí prdel...Ale ono se to snad ještě zhoršilo a je to horší jak u čtyřočky..Došli jsme do půlky lesa a už svítalo...

Pohled Erena:
Ráno jsem se celý vyspalý probudil a převlékl se do věcí co se mi usušily přes noc na kamnech...Armin už v chaloupce nebyl a tak jsem ho šel najít abych mu poděkoval a rozloučil se s nim..Na svojí minizahradě nebyl a tak jsem čekal až se vrátí...tvl Armine kde si..?!...Naštěstí se vrátil a já ho objal poděkoval mu a pokračoval v cestě..

Pohled Leviho:
Na cestě jsme potkali kluka co bulí.."Tch hej spratku..nebul, nešel tudy takový hnědovlásek..milý možná taky uplakaný...Nepotkal si ho náhodou?!" Chvíli přemýšlel a pak kývl že ne..On lže..."Ty Erena kryješ co, ale já mu neublížím miluju ho...A nevymyšlím si.." Sakra jak ho přesvědčit o svých citech k Erenovi...?.."A..Armin?"Erwin ho očividně zná..."E..Erwine?" NO JAK ÚŽASNÝ A DOJEMNÝ SETKANÍ, AŤ SE TŘEBA OMRDAJ TCH..MNĚ ZAJÍMÁ EREN! ! ...Taky že se málem omrdali..."Erwine" Skočil mu ten spratek kolem krku..."Armine prr heh nech toho..vždyť mně nechceš ani vidět..." Snažil se ho Erwin odehnat.."JEŽÍŠ VY HRDLIČKY BĚŽTE SI BOHA JEHO ZAŠUKAT, ALE ŘEKNĚTE MI KDE JE EREN!!" Zařval jsem na ty dva co se chvíli objímali a další chvíli prali jako holky..a pak se spolu nebavili a takhle furt dokolečka...Zbystřili a zase se chvilku nesnášeli.."Eh no on tě Eren už nemiluje a tvoje děvka nebude! !" Řekl drze ten blonďatej spratek..."Tak to si vyslechnu od Erena ale řekni mi kde je?! Jestli je tady a nebo dávno jinde...." Probodl jsem ho pohleden..."Já už nevím a i kdybych věděl tobě to neřeknu ublížil by si mu...vyprávěl jsem mu o tobě, hajzle ty si ho využíval celý rok?!" Zazubí se ten šmejd..."Ne musíš mi věřit já ho miluju... poslouchej mně sprat ..ehm Armine, Eren je napůl ovce nechci aby se mu něco stalo..Nechtěl jsem mu ublížit...Kap kap představ si že brečím ano..Nikdy nebrečím" Na veřejnosti nikdy nebrečím..Tch sakra už mi teče slza..."Ty opravdu...heh no tak dobře pokračoval v cestě do Schwainestidu..Ovčího města" Zasmál se a já polkl..A jo to město...ksooo..
..........Pokračování příště........

Tak a zase další dvě kapči jakoby se čerstvě vyloupli...XD no doufám že se líbí... Tak zase Sayonara příště a mějte se smějte se a prcejte se XD
Vaše Lee Wendigo♥♥♥

Kořist nebo spřízněná duše: Hledání ztracené pravdy (Ereri/Riren)♥♥yaoiKde žijí příběhy. Začni objevovat