Del 200

70 11 10
                                    

Oj.. var ska jag börja?

Tack så jättemycket för att ni läst, röstat och kommenterat på den här boken. Det betyder mer än ni anar. Jag minns när jag publicerade den för första gången - och inte kunde sova av ångesten. Tänk om ingen bryr sig? tänk om de tycker att jag är konstig? (jag har alltid ångest inför allt.)

Men så var inte fallet, och jag blir så glad varje gång jag loggar in här och ser att jag har fått en röst eller kommentar - det lyser upp min dag, hur klyschigt det än låter.

TACK till alla er som läst, för att ni är underbara. Tack för att ni hängt med i hela 200 delar (hur orkar ni? jag orkar knappt med mig själv). Tack redprincesses, aka Thalia, för att jag alltid kan skämta och prata med dig utan att någon blir stött då att vi har samma humor, tack melancholicgod aka Lisa, för att du aldrig misslyckas med att få mig på bättre humör, och tack eddalovegood aka Edda för att du var en av de första jag började skriva med på Wattpad, och för att det alltid går att anförtro sig åt dig.
Jag längtar tills vi ses på Priori Incantatem i sommar - ni är bäst!

MEN, det tar inte slut här, för att jag kommer att publicera en ny rantbok som heter Universumet om universumet. Jag hoppas att stannar kvar, för nästa hållplats i Novas huvud närmar sig!

x

[1] ON MY MIND ( rants. ) ✔Där berättelser lever. Upptäck nu