Bokidé

45 9 15
                                    

jag har en idé till en bok som jag är jättetaggad på att skriva, jag vet inte riktigt exakt vad som ska hända men jag håller på att planera, och jag har utvecklat ett par karaktärer som jag ser så mycket fram emot att skriva om!! det är en originalbok och jag skriver ju inte så mycket sådant, så det ska bli kul att så bestämma själv nu istället för att behöva söka upp massor på nätet så man inte skriver fel.. jag skrev en kort beskrivning (obs - den är långt ifrån färdig, det är bara mina tankar just nu);

ÅRET ÄR 2097.
VISSA MÄNNISKOR FÖDS MED SPECIELLA FÖRMÅGOR - FÖRMÅGAN ATT FLYGA ELLER ATT VARA OTROLIGT STARK.
MAX WALFRIDSSON ÄR EN AV DE FÅ SOM FÖDS MED BÅDA FÖRMÅGORNA. HAN SKICKAS TILL EN SKOLA FÖR MÄNNISKOR MED SPECIELLA FÖRMÅGOR OCH LÄR SIG ATT KLARA SIG I STRID - GALAXEN HOTAS AV KUNG EMERIC II FRÅN PLANETEN EFRIN SOM HOTAR MED ATT FÖRGÖRA BÅDE JORDEN OCH EN NY PLANET I SOLSYSTEMET: PLANETEN ZEFRA, SOM DOMINERAS AV ALVFOLKET.
MED DERAS HJÄLP TAR MAX UPP KAMPEN MOT KUNG EMERIC II. MEN ÄR MAX REDO FÖR DE UTMANINGAR SOM VÄNTAR? 

som sagt; idén är långt ifrån färdigutvecklad, men det är ungefär hur jag tänker mig att den ska bli. alltså ska den cirkulera kring rymden typ, det är rätt mycket fantasy så lång jag har planerat haha. jag hoppas kunna publicera den här sen när jag har skrivit lite på den!!


[1] ON MY MIND ( rants. ) ✔Där berättelser lever. Upptäck nu