IV. Kapitola - Nico

261 28 2
                                    

Dnes majú prísť Frank, Hazel a lovkyne. Celý tábor preto stál v pozore. Už som sa tešil na svoju 'malú' sestričku. Dĺho sme sa nevideli.
Prichystal som jej posteľ a išiel na raňajky. Prisadol si ku mne Will. Už to bol náš denný zvyk, že sme spolu sedeli. Cheirón bol len rás, že mám tak dobrého kamaráta.
Počas raňajok sme sa spolu rozprávali ako vždy.
Keď sme išli od hlavnej budovy do arény trénovať všimol som si pobehujúce deti Deméter okolo Artemidinho zrubu. Zrejme im tam upratovali od prachu.
V aréne sme s Willom vytiahli svoje meče a začali trénovať. Nad ním som vyhrál. Skóre bolo 9:2. Ale mal som pocit, že Will naschvál prehrával ale aby sa nepovedalo tak ma dva krát porazil. Obed sme už mali s 'návštevníkmi'. Boli tu už Hazel a Frank.
Prisadol som si k nej a prisadol si aj Will. Hazel nadhodila pohľad alá čo to má znamenať? a ďalej jedla svoj obed.
S Willom sme sa dali znova do reči. Rozprávali sme sa nejakú chvíľu a potom som položil Hazel otázku: "Ako je v Tábore Jupiter?"
Zdvihla hlavu a tentokrát sa na mňa pozrela alá 'nehrabe ti?'
"Ta... Vieš... Tak normálne" odpovedala mi. "A ty máš čo nové?" povedala a pohľadom naznačila Willa.
Začal som sa smiať. "Ono to nie je, huh, tak ako to vyzerá. Huh, sme iba kamaráti, huh" dostal som zo seba pomedzi smiech.
Na to sa začala smiať aj ona. No Will nepochopil. "Hazel si myslí, že spolu chodíme" povedal som mu a Hazel sa hneď začala obhajovať: "Ale musíš uznať, že by ste boli krásny pár." Na to sme sa obydvaja začali červenať ako nejaké paradajky.
Po obede som sa išiel privítať aj s Frankom. Ostatní sa s nimi tiež išli privítať. Leo rozdával nejaké cukríky. Všetci sme si vzali. Nikomu sa nič nestalo tak aj ja, aj Will sme si strčili cukrík do pusy. Na to sa všetci začali smiať.
"Čo je?" opýtali sme sa obaja naraz. "Mal-hih-mali by ste, hih, sa vidieť" smiali sa na plné kolo. V tedy sme sa s Willom otočili k sebe a takmer sme skolabovali. Pýtate sa prečo? Will bol totiž žltý a ja rúžový.
U všetkých bohoch, Leo! To si ani teraz nedáš pokoj?
"Leoooo!!! Ako sa mám teraz toho zbaviť?!?!" vrieskal som po ňom. "Vyprchá to po 24 hodinách" oznámil mi a ja som sa s Willom v pätách vybral preč.

Od Začiatku Do KoncaWhere stories live. Discover now