29. kapitola - Jak čas plynul

4.4K 264 22
                                    

.....
.....
Zlověstného pohledu, když viděl Rona, se Draco neubránil. Ale byl to Harryho kamarád a to musel akceptovat, i když ho neměl zrovna v lásce. Celá škola kvůli němu teď věděla o páru Potter&Malfoy, což nebylo zrovna příjemné a našlo se hned několik nepřejících, kteří se jim stále posmívali. Ovšem přes to se dá přenést. Horší to bylo spíš s okolním světem a světem mimo Bradavice, kde to bylo přesněji řečeno trapné a určitým způsobem pohoršující.

Malfoyova rodina se Draca zřekla, ale jeho matka se ho stále zastává a má ho ráda takového, jaký je. Ovšem jeho smrtijedská kariéra byla rázem ta tam. Kupodivu mu to nevadilo, protože teď byl opravdu šťastný. Malfoy už nebyl ten Malfoy, kterého všichni znali. Byl citlivější, veselejší a vůbec, byl to nový člověk díky Harrymu.

A Harry? Harry se hodně poučil a hodně si z toho všeho vzal. Všichni jeho přátelé a blízcí ho ve vztahu s Dracem podporovali, ale taky získal pár dalších nepřátel. Vůbec mu to nebylo líto. Byl teď šťastný, byl teď milovaný.
.....
.....

~V tom něco velkého rozvířilo vzduch a proletělo to těsně kolem Nebelvíra. Harry cítil naráz něčeho nebo někoho a s tím i chladný předmět v ruce.~

Díky nešťastné náhodě, nehodě o famrpálovém utkání, byli teď ti dva spolu. Tohle bylo tajemství, které věděli jen oni dva. Věděli, jak to všechno začalo.

Takže končíme lidičky.
Pokus o jakýsi románek jakožto Potterheada a Drarry shipperky je samozřejmostí, ale konec téhle blbosti. Snad vás to bavilo a díky všem, kteří si četli (čtou) tenhle příběh. Já ale ještě nekončím. Plánuji další velikou věc, takže mě sledujte dál.
Zatím díky a čau!😉✌

Tajemství [Drarry]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz