Desire Book ~ 11.bölüm

2.1K 166 10
                                    

Gözlerimi açtığımda otel odasındaydım yeniden . Buraya hangi ara , ne zaman geldim hiçbirşey hatırlamıyordum . Hatırladığım son şey Sehun'un kollarında huzur içinde uyuduğumdu . Artık kolları ne kadar rahatsa kendimden bile geçmiştim . Buraya nasıl geldiğimi bile bilmiyordum .

Sonunda uykum tamamiyle beni terk ettiğinde yataktan kalkıp üzerimdeki hala nemli kıyafetlerimden kurtulup daha rahat birşey giyindim. Hafif dar paçalı kot bir tulum. Bunu bana doğum günümde Lay almıştı . Kris , ben , Lay ve Chanyeol ile birlikte gezerken görmüştüm . Yanımda para olmadığı için alamamıştım . Kris’de sırf gıcıklık adına parasını böyle dandik şeyler için harcamayacağını söyleyerek bizi bırakıp giden Chanyeol'un peşinden koşturmuştu . Sonunda paramı denkleştirip almaya geldiğimde çoktan satıldığını öğrenince bayağı üzülmüştüm . Gerçi boşuna üzülmüşüm .

Telefonumu şarjından çıkarıp cebime attım ve odadan çıktım . Dışarı çıkmaya hiç niyetim olmadığı için sadece koca otelin içinde oyalanmak , herkesin uyanmasını beklemek için gezmeye başladım . Bir yarım saat sonra sıkılarak lobideki koltuklardan birine attım kendimi. Sıkıntıdan oflayıp puflayıp ayaklarımı sallarken görevlilerden biri sıkıldığımı anlamış olacak ki bana yardım etmek için en üst kattaki terasa çıkabileceğimi söyledi . Ona teşekkür ettikten sonra hızla asansöre yöneldim ve terasa çıktım . Önümdeki büyük camdan yapılma sürgülü kapıyı açtıktan sonra kendimi temiz havaya bıraktım . Biraz daha ileriye gidip aşağıya bakmak istesemde bunu yapacak kadar cesaretim olmadığından sadece koca terası turladım .Sonunda yorulduğumda kullanılmayan halıların üzerine attım kendimi . Başımı biraz daha kaldırarak doğmaya hazır olan güneşe baktım . Birkaç dakika sonra sağımdan esen tatlı rüzgarla hızla başımı çevirdim . Sehun hemen yanımda oturuyordu .

“ İşte buda ikinci romantik anımız galiba . “ dedi bütün dişlerini gösteren bir sırıtmayla . Bende ona gülümseyerek tekrardan başımı doğan güneşe çevirdim .

# ~ # ~ # ~ # ~ #

“ Seni sırılsıklam ıslatmama rağmen hala hasta olmamışsın . “ dedi sahte bir şaşkınlıkla asansöre doğru yürürken . Ona dönüp yalandan yere kaşlarımı çatım ve hafifçe koluna vurdum .

“ Hasta olmamı mı istersin ? . Eğer olursam seninle eğlenceli bir şeyler yapan birilerini bulursun yinede değil mi ? “ Asansörün düğmesine basıp çağırdıktan sonra kollarımı birbirine dolayıp vereceği cevabı bekledim .

“ Hayır , hasta olmanı istemem tabi ki de. Ve evet sen hasta olursan da eğlenecek birilerini bulurum . “ Bunu duyunca gerçekten kızgınlıkla ona döndüm . Sonunda asansör geldiğinde içeri girmek için tam bir adım atmıştım ki beni aniden kolumdan yakalayıp durdurdu .

“ Ama senin hasta olduğunu bildiğim için eğlenemezdim . “ dedi suçlu bir çocukmuş gibi , dudaklarını büzerek .

“ Şekerlerle bile mi ? “ Gözlerim şüpheyle cevabını bekliyordu .

“ Evet . “ Başını şiddetle salladı ve bu da benim yeniden gülümsemem sebep oldu .

Sehun elimi sıkı sıkı tutarken tam ortamızdan hızla birinin asansöre binmesiyle ellerimiz ayrıldı . Kimin böyle bir terbiyesizlik yaptığına bakmak için başımı asansörün içine çevirdiğimde Chanyeol'u görmem bir oldu . Bir anda şaşkınlıkla Sehun'dan biraz uzaklaştırdım kendimi . Bunu neden yaptım bilemiyordum ama Chanyeol'un yanında Sehun ile pek rahat edemiyordum . Belki de onun insan olmadığını anlamasından korkuyordum , bilemiyorum. Sehun bu hareketimden dolayı sinirle bana döndü . Kaşlarının çatıldığını gördüğümde hızla başımı eğdim . Bu gergin ortama katlanamayarak merdivenlerden gitmenin daha iyi bir fikir olduğuna karar vermiştim ki Sehun'un beni tekrardan kolumdan yakalamasıyla kendimi biranda daracık asansörün içinde buluverdim . Hem de Chanyeol'un tam önünde .Sinirle hızlı hızlı alıp verdiği sıcak nefesini tam ensemde hissettiğimden dolayı kalp atışlarımın ritmi git gite hızlanmaya başladı .

Luhan'ın Büyülü Defteri (✓)Where stories live. Discover now