4.díl ..Over again...

8.3K 366 17
                                    


Najednou se jeho koutky začnou slabě nadzvedávat, když vidí naše zhrozené výrazy. ''Ty jsi... Ty si, oh můj bože!'' vyjeknu a stoupnu si na nohy, rukama si zajedu do vlasů a otočím se k němu zády. Nakonec se podívám zpět na něj a přiložím si ruku na srdce. ''Miluju tě, Riley.'' zachraptí. Jak může sakra ještě vtipkovat?! 

Zayn, Niall i Miranda si oddechnou. ''Bože ty si... Bože!'' vyjeknu a mám chuť něco rozbít. ''Málem si mi přivodil infarkt!'' rozhodím rukama. ''Tak obejme mě někdo už?'' postěžuje si. Usměji se a něžně omotám ruce okolo jeho těla. Jen co ucítím jeho vůni tak blízko mě, začnu plakat. 

Jeho tělo se pomalu nadzvedne do sedu a jeho paže mě obejmou, to mě dorazí úplně... Po takové době. 

''Tak tohle je čistý zázrak.'' ozve se od dveří. Políbím Harryho na tvář a pohled stočím ke dveřím, stojí tam Brook, a jeden z doktorů.  ''J-já... Nemůžu tomu uvěřit.'' koktá doktor. 

Když se rozhlédnu po místnosti, všimnu si, že všichni pláčou, dokonce i Brook. ''D-dohlédni na ně Brook.'' řekne zaraženě doktor a opouští místnost. ''Ten se z toho jen tak neprobere.'' zavtipkuje Brook. Zakroutím hlavou a opět vpadnu do náruče Harrymu.

''Už nikdy, nikdy mě neopouštěj.'' zašeptám mu do ucha. ''Nikdy.'' popotáhne. ''Miluju tě Harry, hrozně, hrozně moc.'' můj hrudník se divoce zvedá pod náporem vzlyků. 

Odtáhnu se a podívám se mu do očí. Nemůžu tomu uvěřit, je vzhůru, je tady. Po takové době..

Jeho rty se konečně ocitnou na těch mých, moje polibky jsou pomalé a opatrné, plné bolesti. Nakonec dám i ostatním prostor, zatímco já přejdu k Brook, která mě láskyplně vtáhne do náruče. ''Mrzí mě to, to všechno, jsem ráda, že si za něj bojovala.'' pohladila mě po vlasech. ''Nikdy bych nepřestala.'' usmála jsem se. 

''Nejspíš se cítí dobře. Nechám vás.'' políbí mě na tvář a odchází z pokoje. Zůstávám stát v rohu místnosti a pozoruji to dění před mýma očima. 

Harry sedí na posteli, jiskry v jeho očích nejdou přehlédnout a úsměv na tváři by rozzářil i tu nejtemnější noc. Všichni ho radostně objímají, všem na tváři vlastně září úsměv, ale nikomu ne tak jasně jako jemu. 

Jeho pohled najednou padne na mou maličkost, která ubrečená stojí v koutě. Jeho ruka se pomalu natáhne mým směrem, usměji se, přejdu k němu a pevně mu ji stisknu. Je to neuvěřitelné, až neskutečné... Teď už naplno chápu význam přísloví naděje umírá poslední

''Pořádně si nás vyděsil.'' zasmála se Mir, nejspíš naráží na to, jak dělal, že si nás nepamatuje. 

''Jsi v pořádku?'' zeptá se Harry. ''Jak mám být asi v pořádku? Byl to měsíc Harry, měsíc, týden a dva dny bez tebe.'' řeknu plačtivě. ''Celou dobu tady byla s tebou. Nikam se nehnula, byla jako posedlá, nejedla a nepila, jen seděla u tebe a čekala.'' zašeptala Mir. 

''Slyšel jsem ji...'' vyhrkl najednou Harry. ''J-já nevím, jako by to byl sen, ale slyšel jsem tvůj hlas, pořád jsem ho slyšel kolem sebe, tvoje vzlyky, nářek... Jako bych trpěl s tebou.'' zvedl ke mně pohled. 

''Zapomeneme na to, na to na všechno... Začneme znovu, společně.'' pohladím ho po tváři. ''Miluju tě.'' naznačíme ústy oba najednou. 

_________________________

''Měj se Harry, a moc tady nezlobte.'' zasměje se Niall. ''Máme vás rádi!'' křikne ještě Mir než za sebou zavřou dveře. Vydechnu si a přejdu k Harryho posteli. Opatrně posune své tělo na jednu stranu postele a usměje se na mě. 

Lehnu si k němu a on mě přikryje. ''Riley...?'' zašeptá. ''Ano?'' opatrně si opřu hlavu o jeho hrudník. ''J-jak ses cítila?'' odstraní mi z čela pramen vlasů. 

''Bylo to, bylo to strašné Harry. Nikomu bych to nepřála. Každý den jsem sedávala u tebe a držela tě za ruku, mluvila k tobě a doufala. Prosila jsem, prosila jsem mámu aby přemluvila boha aby mi tě nebral.'' zašeptala jsem. 

''Jsi statečná Riley,'' zašeptá zničeným hlasem, který se mu třese, chce se mu plakat. ''Neplač, už ne Harry, máme být šťastní, jsme zase spolu... A už nás nikdy nic nerozdělí.'' opatrně přitisknu své rty na ty jeho.

''Jsi to nejlepší, co mě v životě kdy potkalo.'' opřu si čelo o to jeho a kousnu se do rtu. 

Ve 20:00 další část !! :DD NEZAPOMEŇTE VE 20:00 ! :)) Doufám že vám udělám radost :)) miluju vás holky moje ! <3 

Cheeky Sinner 2 h. s. |CZ|حيث تعيش القصص. اكتشف الآن