13. Fejezet

700 82 4
                                    

J-Hope
Reggel mikor felkeltem nem voltam egyedül. Ott szuszogott mellettem Alien is... elmosolyodtam a látványra, ami engem is meglepett hisz rég mosolyogtam már. Az arcára simítottam a kezem és ajkaira hajoltam, majd lágy csókba hívtam, amit el is fogadott. Mosolyognom kellett ezen a reakció és rögtön felette is termettem, de vigyáztam a gyerekekre.
-Sajnálom a tegnapi, csak még dühös voltam. - suttogtam mikor elváltunk egymástól. - Ígérem, hogy többet nem kell, olyat tenned, amit nem akarsz.
-Szeretlek.-mosolygott rám Taetae, majd el készültünk és elindultunk a fanmeetingre, de az én szerelmem nem jött fel velünk az emelvényre. Csendesen figyelt a kulisszák mögül. Egyszer egy ARMY mosolyogva állt meg előttem.
-Szia. Tudom, hogy nem szereted, ha erről kérdezünk, de hogy van V?-kérdezte a lány kissé félve.
-Szia. Jól van és itt van a backstageben. -mosolyogtam, mire elkerekedtek a szemei.
-Komolyan itt van?!-sikította a lány és mindenki rákapta a tekintetét.-Itt van V!
-V!-sikoltotta a tömeg nagyrésze. A fiúk kérdőn néztek rám, de én csak megrántottam a vállam és elmosolyodtam.-Gyere elő!
-Hallottad Szívem!-kiáltottam és oldalra pillantottam, ahol ő csak riadtan kapkodta a fejét, miközben a hasát simogatta.-Gyere, ne kéresd magad! Ez az ARMYk akarata!
-Szerintem ez nem túl jó ötlet.-kapta el a karomat Yoongi, de én nem foglalkoztam vele és a szerelmemhez rohantam. Mikor húzni kezdtem a színpadra nem akart jönni, de én nem hagytam annyiban és kirántottam a színpadra.
-Mi ez?!-kiáltotta valaki a tömegből.-Ez undorító! Hogy lehet egy férfi terhes?!
Taehyung könnyei potyogni kezdtek és a hasára simított. Valaki felé dobott egy poharat, de beálltam elé, míg ő remegett.
-Ezért nem akartam...-suttogta könnyes szemekkel remegve Taetae.
-Sajnálom.-hajoltam az ajkaira, majd kimentünk a backstagebe és nem érdekelt többé senki és semmi... betoltam az öltözőbe és bezártam az ajtót.

Rap Monster
Mikor megdobták Vt felpattantam, miközben Hoseok lelépett a szerelmével.
-Ez ki volt?!-kiáltottam el magam.-Nem szégyenlitek magatokat?! Nem úgy volt  hogy ti mindig mellettünk álltok?!
-Tudjátok, hogy milyen boldog volt Hoseok, amikor megtudta?!-kiáltotta Suga.-Ezért jelentették be, hogy együtt vannak. Taehyung tudta, hogy nem fogadjátok majd el, így el akarta vetetni a gyerekeit. A kurva életbe, J-Hope-pal emiatt vesztek össze és cseszték el majdnem az életüket!
-Ha nem tudjátok őt elfogadni és bánatni fogjátok, akkor vége. Többé nem nevezhetitek magatokat ARMYknak és nem lesz BTS.-magyarázta Jin.
-Kicsim, jól vagytok?-hallottuk meg Hoseok hangját.
-Én tudtam, hogy ez undorító mindenki számára...-motyogta V.-Tudtam, hogy egy szörny vagyok. Nem normális, hogy férfi vagyok és terhes.
-Nem vagy szörny! Te vagy a legcsodálatosabb ember, akit ismerek... tudom, hogy nem szereted, amikor Aliennek hívlak, de örülök, hogy nem vagy átlagos és hogy gyerekeink lesznek. Ha átlagos lennél talán sohasem vallottam volna be neked, hogy szeretlek.-magyarázta Hoseok.
-Szeretlek, nagyon szeretlek, de tudom, hogy a BTS volt az álmod.-motyogta Taehyung.-Nem akarom, hogy miattunk feladd az álmod miattunk!
-Ti vagytok az álmom!-vágta rá J-Hope. A hangja határozott volt és ellentmondást nem tűrő.

My Little Alien (V-Hope) [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now