4.

606 89 8
                                    

Ráno jako každé jiné, vylezl sem z postele. Dal fotku na instastories a šel ven, na procházku do lesa. Miloval jsem les. V uších mi hrálo ''Shape of you'' a já se usmíval. Vyfotil jsem se v lese a natočil pár záběrů do mého nového videa.

Psal jsem dál. Po chvíli jsem si šel udělat kávu. Hodně mě nakopla. Prohrábl jsem si vlasy a dopsal prolog. Poté jsem se rozhodl pro krátkou procházku po městě. Vylezl jsem z bytu a zavřel za sebou dveře  z dubového dřeva. Rozhodl jsem se jentak projít a pak jít zpět. Šel jsem asi pět minut, poté mě někdo zastavil. Otočil jsem se. Byla to holka ve věku asi 14 let. Pozdravila mě a já jí pozdrav oplatil.
,,Nejsi náhodou Kája? Ten co píše "Power of madness"?" zeptala se s nadějí v očích.
,,Ano jsem, proč?" řekl jsem klidně.
Oči se ji rozzářily. S udivem řekla:
,,Píšeš naprosto nejlepší fanfikce, máš velký potenciál." řekla. Nikdy jsem nečekal že mi někdo řekne toto mimo komentáře na Wattpadu. Usmál sem se a řekl: ,,Děkuji moc."
V zápětí mě poprosila o fotku a já se s ní vyfotil. Poděkovala a rozloučila se, když sem došel domů, rozbrečel jsem se štěstím. Takovou krásnou věc mi nikdo předtím neřekl. S úsměvem sem se vrhnul na psaní mé jednodílovky.

Procházel jsem  a se vítr si hrál s mými vlasy, usmíval jsem se. Když jsem prošel kousek lesa všiml jsem si něčeho, čeho jsem si nikdy předtím nevšiml. Nebylo to přehlédnutelné...


Ahuuj <3 Tak máme tu další kapitolku <3 Omlouvám se za to, že moc nevydávám ale škola mi to tolik neumožňuje nom :/ Jinak děkuji moc za ohlasy <3 Jste nejlepší :3

Mavy ~  FanboyKde žijí příběhy. Začni objevovat