Chapter 06. - This is just the beginning.

7.2K 217 18
                                    

M-am încruntat, dându-mi ochii peste cap când priveam cum James îmi satisface nepoata. Ok, nepoata este puțin spus, Bella este copila pe care aș ține-o doar în pat. Exact cum face idiotul ăsta acum. Mi-am sprijinit umărul de peretele casei, asigurându-mă că niciunul dintre ei nu mă poate vedea, și tot ce mai rămăsese de făcut acum era doar să aștept.

Din perspectiva lui James.

Mi-am sărutat iubita, fără să mă opresc din penetrat. Modul în care îmi gemea numele mă provoca mai tare. Mâinile le-am lăsat în jos, prinzându-i coapsele în palme, lăsându-i urme din cauza modului în care i le strângeam.
Lăsam sărutări peste sânii ei perfect rotunzi, pieptul ei se lăsa în jos și în sus, din cauza respiratului accelerat, lucrul aceste determinându-mă să măresc ritmul. Mi-am dus mâinile pe șoldurile ei, ridicându-mă în genunchi, ridicând-o și pe ea în cele din urmă. S-a prins foarte repede despre ce este vorba, mâna dreaptă și-o plimbă peste abdomenul meu, în timp ce cea stângă deja îmi prinsese membrul, masându-l dur.

***
Din perspectiva Bellei.

Am privit ceasul de pe noptieră, ce arăta ora 4:48 A.M. semn că partida noastră de sex depășise 3 ore. În timp ce James încă mă privea, zâmbind, eu am hotărât să mă ridic din pat, pentru a mă îmbrăca.

- Ar trebui să facem asta mai des, nu crezi? Mi-am întors privirea spre el, dând negativ din cap.
- Nu, îți ajunge pentru următoarele săptămâni, iubitule. I-am făcut cu ochii, în timp ce îmi căutam cu privirea lenjeria intimă, până în momentul în care James s-a ridicat din pat, ridicându-mă în brațele lui, lipindu-mă în cele din urmă de perete.

Am chicotit, sărutându-i ușor buzele, apoi mi-am înconjurat picioarele în jurul lui.

- Nu, James, nu urmează runda a doua. Trebuie să ajung acasă și să-i anunț pe ai mei câ sunt bine. Sunt bine datorită iubitului meu.

- Știu, puiule. Dar lasă-mă pe mine să te duc, nu vreau să pâțești din nou ceva.

***
Am ieșit din casă înaintea lui James, spunându-i că îl aștept în mașină, dar imediat ce am pășit afară, am fost trasă de mână într-o parte. Am țipat, dar gura mi-a fost acoperită instant.

- Ce dracu cauți aici, Bella? Te-am căutat peste tot, am fost îngrijorat pentru tine, în timp ce tu faci pe curva și ți-o tragi cu nătărăul ăsta.

- Harry?! Am reușit să mormăi în ciuda faptului că aveam gura acoperită de palma lui.

- Tu cine crezi? A mârâit, luându-și mâna de pe gura mea.

- Ce mai vrei? Sunt bine, nu datorită ție. Așa că du-te dracului de unde ai venit ßi nu-mi mai ieșii în cale. M-am încruntat, vrând să plec de lângă el, dar în secunda următoare, m-a ridicat în brațele lui, așezându-mă pe umărul său, plecând de acolo.

- Harry, lasă-mă jos, jur că nu îi spun nimic mamei dacă mă lași acum în pace. Nu vreau să mai am de aface cu tine. Am țipat, bătându-l cu pumnii în spate.

***

Din perspectiva lui Harry.

Am intrat în casă, nu am scos un cuvânt tot drumul, până acum. Acum a venit momentul să clarificăm lucrurile. Am lăsat-o pe Bella pe canapea și puteam observa cum încă înjura în șoaptă.

- Ascultă, copile, trebuie să vorbim, iar prima regulă este: taci dracu și mă asculți până la final. Iar a doua: o să fii de acod cu orice îți zic.

- Momentul acela când vrei să pari mai nenorocit decât ești deja.

- Ce-am vorbit eu? Deja ai făcut rost de prima pedeapsă, domnișoară.

- Și care ar fi aia? Și-a dat ochii peste cap, neprivindu-mă în ochi.

- Vei afla în scurt timp. Acum ascultă-mă. Nu vreau să te mai vezi cu ratatul ăla și cu atât mai puțin să ți-o și tragi cu el, din nou. Nu fi mai curvă decât ești deja.

- E a doua oară când mă faci curvă și dacă o mai repeți o să dau dracu toate regulile tale. Și la James nu renunț. Este iubitul meu.

- Iar eu ți-am zis să nu comentezi. Am țipat, făcând-o să tresare, aruncându-i apoi o privire ucigătoare. Iar de cât de curvă ești sau nu o să hotărăsc eu. În al doilea rând, îmi vei urma regulile, nu vei comenta, altfel îți vei primi pedepsele bine-meritate. Vei fi aici de câte ori voi vrea eu.

- Dar de ce, mă rog? Mă chinui, mă faci să fug, mă distrugi într-o singură secundă apoi vii cu regulile astea tâmpite.

În secunda următoare mi-am lipit buzele de ale ei, ca să o fac să tacă, dar, cum mă așteptam, s-a desprins imediat.

- Nu-mi dai de ales, Bella. M-am așezat lângă ea, o prind de mână, așezând-o pe burtă, peste genunchii mei.

- Ce ... faci, Harry?

- Daddy, pentru tine. I-am ridicat rochița roz pe care o purta, trăgându-i în jos lenjeria, până la baza genunchilor. Deci, Bella, ce ai învățat tu din discuția noastra?

- Nimic. A răspuns sec, făcându-mă mă îi pocnesc fundul, pentru prima dată, în această seară.

- Greșit, mai ai o încercare.

- Au, mă doare ... a spus, și parcă de această dată nu mai avea același tupeu în voce.

- Dacă mă vei asculta, va fi bine.

- Și dacă nu?

Nu i-am răspuns, i-am mai aplicat câteva palme, înroșindu-i fundul, în momentul de față fiind al naibi de sexy.

- Dacă nu, vei primi asta, Bella.

- Am înțeles.

- Am înțeles și mai cum?

- Am înțeles, daddy.

- Good girl, Bell. I-am mângâiat ambele fese, drept răsplată pentru faptul că și-a învățat lecția.

***
Bun, și cam atât și cu acest capitol, sper că va plăcut. Știu că mi-a luat cam mult să postez, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Nu uitați să votați și să îmi lăsați părerea voastră.
Nu în ultimul rând, mulțumesc pentru 15,6K lecturi. Vă iubesc, copii ❤️ sunteți cei mai tari!!! #strongbabegirl

babegirl - hs.Where stories live. Discover now