Hoofdstuk 5

2.4K 72 3
                                    

POV Nils

Wacht, waarom zoen ik met Charlotte. Langzaam kom ik weer bij realiteit. Ik hoor iemand roepen "Sooof, wacht.. wat is er?" shit, er is iets met Sofie? Zou je ze ons hebben gezien.. zachtjes duw ik Charlotte van me af, om me heen hoor ik gejoel. Als mijn lippen van Charlotte af zijn kijkt ze me aan. "Tot zo schat, moet even naar Lau toee" ze knipoogt en geeft me dan nog een kus. Ik sta daar een beetje stom te kijken, als ik weer bij positieven kom staat er een boze Romy voor me.

POV Sofie

Room was net langs gekomen om te vragen hoe het ging,nou niet. Mijn fucking vriendje loopt de zoenen met een slet, een hoer, een kutwijf,mijn aartsriviaal. Ik pak m'n mobiel, als ik hem aan klik zie ik Nils. Achtergrond. Ik zucht en de tranen komen al snel weer terug. Ik zoek Sharon [kennen jullie Sharon nog, ze kwam heel even voor in hoofdstuk 1] in mijn contacten en bel haar. Sharon hoort ook bij m'n vrienden groep, zij is zelfs mijn beste vriendin. "Sharon?" Snik ik. "Soof, ben jij dat? He, gaat het wel? ben je aan het huilen?" Ik moet nog harder huilen, "wc, naast T5C" breng ik dan uit, veder krijg ik geen woorden uit m'n strot en begin ik weer hard te huilen. "Kom eraan" hoor ik Sharon nog zeggen, daarna barst ik in tranen. Jeetje, dat mijn tranen nog niet op zijn.

POV Sharon

Wat zou er met Sofie zijn, ze klonk nog al overstuur. Als ik richting de wc loop, gaat de bel. Shit, ook dat nog kom ik zo te laat bij van de Meer, daar zal die niet blij mee zijn.. Ik bots tegen iemand aan, "sorry" mompel ik als ik door wil lopen, maar een hand grijpt me vast. Ik kijk recht in de ogen van van der Meer. Nee he, niet dit ook nog. "Mevrouw Blaas we zitten op L2G dat is de andere kant op loop maar mee." "Maar.." probeer ik nog, hij kijkt me met een blik aan dat ik het beter niet kan zeggen dus ik zwijg. Ik pak mijn mobiel, even Sofie appen over dit voorval, ik kan niet naar haar toe. "Ja, lever maar in." Van de Meer houdt zijn hand op, "we zitten nog niet eens in de les" hij haalt zijn schouders op, "inleveren." Zegt hij op een dreigende toon. Zuchtend leg ik mijn mobiel in zijn hand.

Als ik het lokaal in loop zit iedereen om Laura en Charlotte heen [andere klassen, ivm bepaalde vakken] wat zal er aan de hand zijn. Ik ga naast Jamie zitten, mijn vriendje. Geef hem een kus en haal mijn boeken te voor schijn.

"Sofie zal er wel kapot van zijn" fluistert Jamie tijdens de les, ik kijk hem vragend aan. "Wat bedoel je" sis ik terug. "Met Nils, iedereen heeft het erover." Ik snap Jamie niet.

POV Sofie

Ik zit hier nu al een uur te wachten op Sharon, zolang kan het toch niet duren om hierheen te komen..

"Hij is van mij." {Mainstreet Fanfiction}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu