Hoofdstuk 4

2.5K 79 1
                                    

POV Sophie

de minuten lijken eeuwen zonder Nils, ik staar uit het raam.. als ik Nils opeens voorbij ziet lopen, ik krijg meteen een lach op mijn gezicht. Alleen ziet hij mij niet.. hij kijkt druk om zich heen en heeft een big smile op zn gezicht. Gaat 'ie nou nog naar de wc? Dan zie ik dat Charlotte gichelend op hem afrent. Ik voel de jaloezie meteen weer boven borrelen. Ik zie ze lachen, Lisa ziet Nils opeens en als meneer Akkers (doccent Economie) zich omdraait tikt ze zacht op het raam, Nils draait zich om. Lisa zwaait, Nils zijn ogen zoeken de mijne maar ik keer de rug. Wat doet hij met Charlotte alleen op de gang, tijdens de les!!? "Sofie! Zijn we er bij? Ja hallo?!" Buldert Akkers stem door de klas, ik word rood en knik zachtjes. Ohja, we zaten bij Economie he.. en ik probeer me weer op mijn werk te richten.

POV Lisa

Nils, kijkt nog steeds naar Sofie, maar ze kijkt niet eens terug. Ik probeer Sofie's aandacht te trekken, misschien heeft ze niet in de gaten dat Nils daar staat. Als Akkers opeens voor me staat. "Ahum, en waar zijn we mee bezig mevrouw Veldkamp?" hij kijkt me met een doordringende blik aan.. "nou eerlijk gezegt meneer was ik bezig en niet wij. Dus hou die we maar en verander hem maar in jij. Ohja en btw, die mevrouw Veldkamp had niet gehoeven." Zeg ik met een knipoog, de klas lacht. Akkers is even stil, alsof hij er over na denkt wat te zeggen. "Niet zo brutaal jongedame" zegt hij dan. "pfff, ik ben helemaal niet brutaal! ik zwaaide gewoon even naar Sofie!" "Genoeg, eruit Lisa." "Graag, doei allemaal! Veel plezier bij deze arme en slecht doende akker. Pffff." Zeg ik zwaaiend en lachend tegen de klas als ik mijn tas pak en wegloop.

POV James

Ik moet lachen, Lisa is echt een grappig meisje. En mooi. Ik ben al zo lang verliefd op haar maar ik ben gewoon te friendzoned. Zucht. Chris kijkt me aan en fluistert "whut" "lisa.." antwoord ik zuchtend. Hij knikt begrijpend, alleen Chris weet het. Hij is mijn beste vriend.

POV Sofie

Triiiiing, eindelijk daar is de bel. Kramer bleef zo lang door zeuren over de slechte cijfers van afgelopen periode, we moeten beter op letten volgens hem. Maar volgens mij ligt het toch echt aan hem, hopelijk neemt hij snel ontslag!

"M'n tas is zo zwaar" klaag ik, Romy lacht zachtjes. Samen lopen we naar de aula. Ik zie Nils staan, ik sta stil. Er staan veel meisjes om Nils heen, iedereen gichelt of zit aan hem. Dan zie ik Charlotte, ze kijkt me vals aan en loopt naar hem toe hangt maar dan... ze geeft hem… een kus. Dit meen je toch niet?! Ik was maar twee lesuren weg en ze pakt hem helemaal in, ik had hem nog gewaarschuwd. Ik voel de tranen prikken in mijn ogen, ik draai me om en ren naar de wc. Ik hoor Romy's stem nog "Sooof, wacht.. wat is er?"

"Hij is van mij." {Mainstreet Fanfiction}Where stories live. Discover now