Co se to sakra zase děje?

21 2 4
                                    

Ještě včera v noci teta Susan odjela zpátky do Norska. No bude se mi po ní hodně stýskat, protože ještě nevim kdy za mnou zase přijede..

A je pondělí.. -_- jak já to nenávidim! Zase vstávání v 5:30.. To mě jednou zabije! Chodim do školy s Adamem :)
Aspoň to mě rozveselí.
Jdu se dolů do kuchyně nasnídat.. A tentokrát mi už snídani nedělá teta Susan...😔 Udělám si palačinky s Nuttelou❤ Pak si jdu vyčistit zuby a jdu napsat Adamovi jestli spolu půjdeme zase ráno do školy :)

Já: ,,Ahoj❤ půjdeš se mnou zase ráno do školy?"

Adam: ,,Zobrazeno"

Já: ,,Adame?"😳

Adam: ,,Zobrazeno"

Nevim co to do Adama zase vjelo..😳 Nevim co jsem mu udělala.. :( O ničem nevim... Nic hnusnýho jsem mu neřekla tak... Nemá důvod.

Jdu do školy sama a mám blbej pocit..😐 Úplně se vidim jak se se mnou Adam nebude bavit.. Všichni na mě tak dost divně koukali.
A ano asi bych se měla dát na kariéru věštkyně, protože se se mnou Adam fakt nehodlal bavit..😒 Dneska je veřejný bruslení a já jsem tam chtěla zase moc jít s Adamem, ale ten je někde fuč na chodbách ve škole s jeho kamarády který mě tak moc odsuzují.

Jane byla zase taková jako vždy😂 ale přišlo mi že byla víc šťastná.. Jakoby se chtěla..    Pomstít. Tak fakt nevim co od ní v bližší době očekávat.

No nic šla jsem znuděně sama domů. Jinak bych šla s Adamem a byla by to sranda jako vždy.. Ale dnes nebyla. Dnes fakt ne.. Byl jinej.. Doufám že se mu třeba něco nestalo jak mi vyprávěl o tom gangu atd.. Stejně o tom skoro nic nevim😏 nic mi nevysvětlil jak sliboval.. Prostě nic. Je mi smutno a zároveň se bojim co se děje.. A vůbec nevim co si mám myslet o Adamovi😐

Šla jsem dneska teda na to bruslení. Určitě tam Adam nebude, protože když nejdu já nejde ani on. Vždycky mi to říkal i když mi to bylo úplně jedno.
No jdu si koupit lístek jako klasicky a jdu do šatny a co nevidim😑 Adamova taška na brusle! ,,Určitě bude mít jen někdo stejnou tašku" řekla jsem si.
Měla jsem už brusle a byla jsem připravená jít na led.. Sama.. :( Ale najednou slyším dost povědomý hlas. A kdo to asi byl😑 Jane,Adam,Max a nějaká holka od vidění ze školy..😑😔
Ani nevim co jsem měla dělat. Stála jsem a nehýbala se. Myslim že kdyby mě dali vedle toho ledu, tak bych asi splývala. Najednou do mě vrazili další lidi co chtěli jít už bruslit na led. Tak jsem se probrala. A spadla na zem. Kolemjdoucí na mě prostě jenom koukali a já na ně. Když v tom okamžiku prošli Jane,Adam,Max a ta holka kolem mě a to by nebyl Max aby na mě neupozornil😑 Jane si mě cvakla na ten její iPhonek a všichni se okamžitě začali smát krom Adama. Normálně by se mě Adam zastal, jako vždy, ale tentokrát to neudělal.

A už jen to, proč je Adam s Jane někde na bruslení? Vždy ji nenáviděl a zastával se mě když mi Jane chtěla něco udělat nebo když mi něco řekla.
Vždy měl na Jane stejný názor jako já a moje teta Susan. Co to s nim je? :(
Já se fakt bojim! O Adama! Co se s nim děje a jestli ho třeba Jane nějak neovlivnila, protože ze dne na den změnit na člověka názor jen tak bez žádnejch argumentů je dost! Dost na mě, protože já už nevim.. Jako teď jsem všem pro smích. Hlavně když mě teď Jane vyfotila co si o mě bude každej myslet?
Hlavně stratim Adama a to já nechci!
Zvedla jsem se a šla jsem ihned do šatny se přezout. Jenže moje taška se všema věcma byla..   Byla pryč!
Nemohla jsem ji najít! Nikde nebyla! I u správce jsem se ptala! Prostě nikde! Jen v kapse můj iPhone a já sama..

Takže jsem se rozhodla ze sebe udělat toho za koho mě Jane asi celou dobu chce. Největšího trapáka! Takže jsem už fakt bezmocně prostě šla. Sundala jsem si brusle a šla jsem prostě domu.
Ve svých bývale bílejch pokožkách jsem prostě šla..
Vrátim se domu celá od rozbrečené černé řasenky jsem šla do pokoje a mamku jsem ignorovala. Zamkla jsem se a hodila sebou do už taky bývalého bílého polštáře. Vše bylo okamžitě černé od řasenky. Prostě jsem nemohla vystát jak se ke mě Adam choval! Včera mě ještě varuje abych se vyhýbala parku že má o mě strach a teď?, Teď si radši jde s Jane někam na bruslení.. -_-
Otevřu počítač a vidim jak Jane zvěřejnila status jejich selfíček s nápisem "#Janefamily #forevertogether atd.." a na těch fotkách je Jane hlavně s Adamem a Maxem. Ta neznámá holka tam ani nebyla. Je vidět že mi chce jen zničit to, co jsem léta budovala..😑 Mrcha jedna! No a já tam nesmim taky chybět.. Jsem tam jak tam ležim na zemi a jak jdu ve špinavých ponožkách, rozcuchaná, a celej ksicht od řasenky..😭

A popisek k tomu dala taky: ,,Toto stvoření co v nejbližší době dát někam do zverimexu. Jestli si toto zvíře chcete objednat předem, tak napište do zpráv ;) "
Lidi se k tomu se vším sarkasmem hlásili..🙈😏 nevim jestli mi to má bejt spíše jedno. Ale myslim že se tohle nedá ignorovat.. Radši bych se propadla hanbou ale zase mám vztek na Adama! Nic mi nevysvětlil! Nic mi neřekl! Na SMS nereaguje! Prostě NIC!
Pokračování příště...

Teď tu velim já..Där berättelser lever. Upptäck nu