..Já ho prostě žeru..

26 1 0
                                    

Takže je neděle ráno a já se právě lenivě válim v posteli. Teta Susan už určitě dělá snídani.. :) Je ranní ptáče a dělá moc dobré snídaně. Vždy vymyslí něco co chutná mě i když jí to třeba moc nechutná. Je to fakt boží teta. Myslí jen na mě, ale někdy mi přijde že mě rozmazluje.. Jako je hodná že mi kupuje tak drahé věci, ale o to mi vůbec nejde.. Mám ji ráda takovou jaká je❤️. Ráno bylo fajn a ještě lepší když jsme si zase povídaly o mě a o Adamovi💖 Fakt ho miluju💜 Je to víc než můj brácha.. :) Teda tak mi to furt přijde. Vždy mě ve všem podrží a i když mě Jane chce něják ztrapnit. -_- Fakt můj "bratříček"😍 Někdy si představuju něco víc :) Třeba jak se s ním ráno probouzím v posteli a jak mi říká: ,,Dobré ráno, miláčku💜" Fakt je to milouš.
Přišla jsem ze snídaně a najednou ,,cink". Jen tak se podívám na mobil aaaa...     Adam!💜 Právě jsem mu chtěla napsat. :)
Adam: ,,Nechceš jít teď ven❤️?"
Já: ,,Okk💜"
Adam: ,,Tak za 10 minut v parku👑"
Šla jsem rychle do skříně tam vyndala něco fakt pěknýho. Bylo nádherné slunečné ráno, takže jsem si vzala roztržené šortky s tílkem. Chvátala jsem dolů, protože jsem skoro už nestíhala. Nechala jsem vzkaz na ledničce pro Susan. Nevím kde teď je a popravdě mě to ani nezajímalo. Rychle jsem běžela do parku a sedla si na naší oblíbenou lavičku. A asi do 5 min. se tu objevil Adam.💜
,,Ahoj Sarah". ,,Ahoj Adame".
,,Tak o co jde?" zeptala jsem se ho.
,,No víš.. Mám problém.."
,,Copak se děje?" Skoro už vystrašeně jsem se ho zeptala.
,,Potřebuju pomoct.."
,,Okk a s čím? Ty mi pomáháš každou chvíli" řekla jsem.
Adam byl neklidný, furt se otáčel za sebe a když tam zrovna někdo šel tak mě popad za ruku a táhl mě rychle pryč..
Věřila jsem mu že jdeme na bezpečné místo. Zatáhl mě někam do další části parku.
V hlavě se mi motalo milion otázek co to s tím Adamem je.. Chová se divně. Neváhala jsem a hned se ho zeptala:
,,Co to mělo znamenat?"
Furt byl takový vystrašený.
,,Mám o tebe strach" řekl celkem vážně Adam.
,,Ale to nemusíš nejsem malá holčička která potřebuje staršího bratra.."❤️
,,Poslouchej Sarah.. Mám o tebe jenom strach, potlouká se tady teď strašně moc divnejch gangů který kradou mladé dívky jako jsi ty Sarah.." řekl Adam.
,,Aha to jsem nevěděla a jak ty to víš?" celkem zmateně jsem se ho zeptala.
,,Vůdce jednoho nejznámějšího mafiánskýho gangu jsem znal.. Myslím že si na mě furt pamatuje." ,,Nemáme na sebe moc dobré vzpomínky.. Takže jestli by se ti něco mělo stát Sarah.." ,,Nedokážu si to představit.." řekl..
,,Odkud ho teda znáš?" zeptala jsem se nechápavě.
,,To teď neřeš" řekl mi. Chtěla jsem vědět úplně všechno, chtěla jsem vědět všechno vysvětlení, protože já o něj mám taky strach..❤️ Je to můj nejlepší přítel kterého mám💜 ,,Zní to strašně, Adame"
,,Já vím, ale vysvětlení ti povím někdy jindy na bezpečném místě, dobře?"
,,Ano" řekla jsem i když jsem to všechno chtěla vědět hned teď.. Bylo mi ho i líto. Dělá si hlavu už jen kvůli mě.. Jako je jasný že ke mě taky něco cítí, něco víc jako já.💞 Ale bojím se aby se mu něco nestalo, když mě furt tak chrání..
Adam mě doprovodil domů a Susan byla doma taky. Takže u mě Adam nemohl být. ,,Škoda" řekla jsem si potichu. I když vím že mi Susan říkala že když budu s Adamem tak by ho taky zase chtěla někdy vidět. :) Po té dlouhé doby z Norska. Radši jsem chtěla bejt sama.. Adam mi začal říkat ať moc o volném času nechodím běhat do parku a ať se celkově radši vyhejbám parku.. A přitom mám ten park tak ráda.❤️ Ale radši budu poslouchat Adama než aby se mi radši něco stalo.. Mám ale štěstí že toho Adama mám, co?? Někdy se mi i zdá o mě a o Adamovi jak mě furt chrání a je furt tak milej na mě💜 Nikdo nikdy tohle pro mě neudělal..💖 Fakt si vážim toho že ho mám.. ❤️ Nevím co bych bez něj dělala.. Asi bych se unudila k smrti a už by mě někdo možná i zabil..😂
Miluju ho!!❤️💖💞💜👑😍

Delší příběh po dlouhé době.. :)
Pokračování příště..

Teď tu velim já..Where stories live. Discover now