..Super víkend..

20 2 4
                                    

Když byla sobota jely jsme se Susan do cityparku do kina :) A potom jsme si šly trochu zanakupovat a přitom jsme si povídala o Jane.. Byla jsem moc ráda že přijela až z Norska. :D Nikdy bych to od ní nečekala. Ok tak někdy jo.. ,,Tohle nakupování je půlka tvých narozenin ode mne Sarah". ,,Moc děkuju Susan". ,,Mám Tě strašně ráda!"💜 řekla jsem.
Když jsme popošly ven z obchodu a byly jsme na chodbě sitáče tak jsem matně zahlédna někoho.. Moc jsem ho nebo ji neviděla ale.. Přišla mi ta osoba jako Jane.. :O řekla jsem to hned Susan. ,,Co ona tady dělá"? ,,Nevím Susan". No byla to ona.. :| ,,Ona je skoro všude ať už se podívám třeba na popelnici".😂 Obě jsme se smály.. Pak jsme si povídaly o škole. Jestli budou nějaký akce nebo tak něco. ,,Vím že má být výlet do nějaký přírody a bude se tam stanovat.." řekla jsem. :)
,,To bude pro Jane velký problém.."😂
Zase jsme se začly gebit..😂
No mám jí fakt moc ráda! Mojí tetičku💜💛👑
Potom jsme zašly do A3 sportu a tam jsem si vybrala krásný najky✔. Koupila mi i najkovou soupravu na moje skoro každodenní běhání v parku. :D Všechny spolužačky mi Susan závidí..💜💛💜💚💙❤
Omlouvám se Vám za kratší příběh.
Pokračování příště..

Teď tu velim já..Donde viven las historias. Descúbrelo ahora