MIROSITI TOTI...

2 0 0
                                    

MIROSITI TOTI, MIROSITI DE LA O POSTA a putregai si a istorie stalinista


.

puteti VOI sa va chinuiti

si cu toata armata instrumentelor voastre pungase si criminaleexersate timp de 27 de anisa faceti alba pana si marea neagrasi vie, marea moarta...

.

DEGEABA!VOI sunteti si veti ramane TOTI - cei din partidul PSD dar si din alte partide:HOTI, MINCINOSI SI IN GRABA DUPA FOLOASE NECUVENITE!Voi nu aveti decat o singura legatura cu poporul acesta dar si cu tara:BANII SI PUTEREA !


sunteti vanduti fiecare si asociati la uciderea libertatii si demnitatii noastre ca popor precum si a viitorului.


Cand aud acum tinerii din jurul meu strigandu-va in strada ''Rusine'' nici nu stiu de care lucru sa ma cutremur mai mult: de faptul ca eu stiu ca voi nu cunoasteti un asemenea sentiment sau de faptul ca puritatea lor urmeaza sa fie jertfita - cum a fost si a mea - ca mielul cel nevinovat pe masa poftelor voastre nesatioase. Ati facut averi cat pentru cinci generatii ...si nu va opriti.


JOS PSD-ul, organizatie mafiota, acum cu un guvern de pitipoance, iresponsabili, penali si plagiatori!


TALPA VOASTRA poarta urmele de sange a tuturor celor cazuti in revolutie, in mineriade si a celor lasati sa se stinga in uitare dupa ce au trait infernul inchisorilor comuniste.18 ani ati guvernat! si sistemul de educatie si de sanatate de acum, perpeptuarea abuzurilor, coruptiei a devenit marca voastra: a unor jagardele pornite sa-si faca un rost in viata indiferent prin ce mijloace.


EMBLEMA SI STINDARDUL VOSTRU E UN TRANDAFIR COMUNIST de toata scarba MENIT PRIN CULOAREA SA ROSIESA VA ASCUNDA SI CRIMELE SI INTERESELE- dar el striga, striga : SANGE!


Aveti mainile intr-atat de murdare incat nici manusile pe care le folositi azi ca sa mimati jocul democratic nu va mai pot ascunde: MIROSITI TOTI, MIROSITI DE LA O POSTA a putregai si a istorie stalinista.


Faptul ca parintii mei au vederi diferite spune un singur lucru: v-ati straduit indeajuns ca lucrurile sa poata genera o asemenea situatie! (nimeni nu ar fi respins un bine evident!)Faptul ca tinerii sunt acum in strada e iarasi suma tuturor eforturilor voastre!Faptul ca in Romania exista presa mincinoasa e urma banului vostru!Faptul ca milioane paresesc Romania pt o viata mai buna e tot lucrarea voastra!Faptul ca inainte de orice , dimineata, ne trezim cu sentimentul ca suntem straini in propria noastra tara vi se datoreaza!atat si sila si insingurarea si mahnirea....


Sunteti COSMARUL si tot ce poate fi mai rau pentru un popor bland in mijlocul caruia ati cultivat prostia, lenea, sfidarea, prostitutia, dezinteresul, mizeria, saraciasi opulenta si hotia unora.


DARUL FIRESC SI FRUMOS AL VIETII L-ATI TRANSFORMAT IN MIZA SI DE ACEEA NUMELE VOSTRU E DOAR CEL AL STAPANULUI VOSTRU: SATANA.


blestemati sa fiti voi, familiile, prietenii si toti care va accepta asa, precum si urmasii vostri in anii ce vor urma daca nu se dezic de numele mostenitDE ACEEA, IN MEDIUL IN CARE MA INCATUSATI EU NU POT AVEA DECAT O SINGURA ALEGERE: NU, NU , NU si NU!

si pe targa institutiilor si spitalelor voastre plutind pe valuri de mita voi spune la fel! Asa sa-mi ajute bunul Dumnezeu!

TRAIASCA SPIRTUL LIBER !SUNTEM REVOLTATI SI CETATENI AI UNEI SINGURE LUMI POSIBILE: LIBERE! 

Articole 2009-2019Where stories live. Discover now