epilogue

403 38 32
                                    





justin dolabına doğru yürüyüp, düz,     siyah takım elbisesini aradı. kırışık beyaz gömleğini düzenledi. Saçlarında her zaman ki gibi alnına düşen bir bukle vardı, gerçekten de bildiği tek saç modeliydi, armani parfümüyle kendini kaplamıştı. dışarı yürüyüp, derin bir nefes aldı.

bok gibi gergin olmak onun için iyi değildi, birçok görünüşü başaramasa bile.

cebindeki siyah kutuya elledi. belkide zayn'e evlenme teklifi etmek o kadar da iyi bir fikir değildi.

hayır! kendisine geri adım atmayacağına söz vermişti. sevdiği ve onu seven de tek erkek zayn'di.

irlandalı dallamanın aklını karıştırmasına izin vermeyecekti.

dışarı çıkıp kendine moral vermeye başladı. bu gerginliği hissetmek onun için alışılmadık bir şeydi ama ya zayn teklifi red ederse? kalbi paramparça olurdu ve başka bir kalp kırıklığını daha kaldıramazdı.

serinlik hissini kavrayarak, arabasının kapısını açıp sürgüledi ve deri direksiyonu döndürdü. derin bir nefes aldı. araba sürerken hiçbir şeyin olmasına izin vermezdi. siyah range rover'ından dışarı adımladığında düz beyaz üst, takım elbise pantalonu ve siyah cilalı ayakkabılarını giymiş evinin önünde duran zayn'i görebiliyordu.

güzel görünüyordu ve justin arabanın içinde ona bunu söyleyerek emin olmasında yardımcı olmuştu.

şehrin dışında pahalı bir restoranda durdular. justin arabadan atladı ve bir beyefendi olarak, ona bolca teşekkür eden sevgilisine rağmen "sen benim prensesimsin ve prenseslere gerektiği gibi davranılması gerekiyor." diyerek kapıdan çıkmasına yardımcı oldu.

zayn tapılası centilmen erkek arkadaşına hayranlıkla bakarken, nasıl bu kadar şanslı olduğunu merak ediyordu. justin de bu durumda şanslı olduğunu düşündü.

restorana ilerlerken justin zayn'in ince belini kavramıştı.

"bieber için rezervasyon?" dedi justin bilgisayarını kontrol edip başını sallayarak masalarına kadar eşlik eden garsona.

"bu gece ne kadar iyi göründüğünü söylemiş miydim bebeğim?" justin, zayn'in elini tutup başparmağını onun arkasına kaydırarak söyledi.

"evet!" zayn gülümsemesiyle olduğu yerde dona kalan sarışın sevgilisine kıkırdadı. "arabada söyledin aptal."

"ahh evet, oldukça doğru." dedi justin, muhtemelen asla büyümeyen hayali sakalını okşayarak.

"merhaba ben ed ve bugün için sizin garsonunuz olacağım." kızıl garson elinde tuttuğu defterle onlara yürüyüp araya girdi. kulağının arkasına sıkıştırdığı siyah tükenmez kalemi hızlıca çekip elleri arasına almıştı.

"siz ikiniz ne istiyorsunuz düşündünüz mü?" ed mutlu çifte sordu.

"henüz değil, birkaç dakika daha alabilir miyiz?" justin nazikçe sordu, hala zayn bakıyorken.

ed başını salladı ve uzaklaştı.

"tamam, düşünüyordum da belki benim için makarna ve somon olur?" zayn, kaldırdığı menüyle yüzünü gizleyerek söyledi. justin'in ona sanki dünyada ki en harika şeymiş gibi bakışını görmek için menüyü indirdi.

"evet, elbette." justin yakalandığı için kızararak kekeledi. "sanırım biftek ve patates alacağım."

"muhtemelen şimdi ed'i çağırmalıyız." zayn, sevimli sevgilisine gülümseyerek, dedi.

"bu iyi bir fikir olabilir," dedi justin.

ed'in dikkatini çekip yiyeceklerini sipariş ettiktem sonra, birkaç içki kaptılar.

"sana bir şey söylemeliyim." dedi justin, ya şimdi ya hiç.

"ne?" zayn inledi. "benden ayrılıyor musun justin?"

"hayır sevgilim, hayır." justin, sevgilisine güvence verdi. "birlikte geçirdiğimiz üç yıl hayatımın en iyi üç yılıydı. zayn javaad malik, herkesin isteyebileceği tüm özelliklere sahipsin. akıllı, komik, güzel, yatakta iyi ve benim için teksin. seni seviyorum ve seni benim diye çağırdığım için çok mutluyum, senin hakkında ki herşeyi seviyorum, sabahları kahve akşamları çay gibi, kahkahanı, gülümseyişini, kıskandığında ya da azgınken dudağının kenarını ısırışını, ancak bu mutluluğun sonsuza dek sürmesini ve sadece geçici olmasını istemiyorum. yani demek istediğim, benimle evlenir misin?" justin konuşmasını bitirdiğinde, elinde yüzük bulunan kadife kutuyla dizlerinin üzerindeydi.

zayn, justin'in konuşmasına kafasını sallayarak yarı gülüyor yarı ağlıyordu. justin rahatlama ile iç çekerek yüzüğü onun parmağına kaydırdı.

bütün restorantta tezahürat ve alkışlarla patlarken, öpüştüler.

ve justin sonunda zayn malik'i nişanlısı olarak çağıracağı için çok mutluydu.

SON

SON

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
pretty ❁ zustin [türkçe]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin