Plecarea

17 4 0
                                    

(la cateva zile dupa plecarea lui Yoshinobu si Orime- in biroul sefului satului)

-Hmmm...

-Sa intamplat ceva? zise ajutorul de sef.

-Nu, zise Tsukasa, seful satului.

-Atunci?

-Nu are omul voie sa ofteze?

-Ba da.

-Si atunci? Du-te si adumi un ceai, te rog frumos.

-Imediat!

-Ia-ti si tie ceva daca tot te duci.

-Am inteles, domnule.

Yamagata Tsukasa. Primul sef al satului Kumamoto, dupa dezvoltare. A fost ales ca sef prin vot, avand 5000 de voturi din 5200. Este un om calculat, care actioneaza o data si gandeste de trei ori. Incearca sa evite orice confruntare sau conflict care ameninta pacea. Este un om prietenos, social si cunoscut de multi oameni. Are un par castaniu, lung, poarta o palarie de paie, o haina galbena, un tricou alb, pantaloni gri si sandale. Ochii sunt de o culoare neagra inchisa. Se zvoneste ca ar fi extrem de puternic, insa nimeni nu a luptat vreodata cu el. A decis ca va fi sef pana cand Yoshinobu se va decide sa ia postul in primire, avand dreptul sa il puna in locul lui si sa se "retraga' din functie.

Ajutorul sau iesii pe usa iar Tsukasa se ridica de pe scaun si se duse la geam.

-Curand va veni iarna. Sper ca nu cu vesti proaste.

(in sala de antrenament a Hokkyoukusei)

-Da ce tot ce poti! striga Orime.

-Fa-l praf, Kyoshi! striga Kiyoko.

Yoshinobu si Kyoshi isi activara Kyoteiganul si incepura sa se lupte. Foloseau atat tehnici cat si lovituri simple.

-LAMA FULGERULUI! (o lama de electricitate ce poate fi lungita sau scurtata si care este extrem de periculoasa)

-VARTEJUL DRAGONULUI! (un vant extrem de puternic, mai ales cand este folosit cu Kyoteiganul activat)

-Nasol, astia ne sufla cu totul, zise Orime. Kiyoko, sa iesim de aici.

-De acord, zise ea iesind dupa Orime.

-Se pare ca cele doua au iesit. E timpul, Yoshinobu.

-Bine.

Cei doi oprira tehnicile si se apropiara unul de altul. Kyoshi puse mana in dreptul ochilor lui Yoshinobu si incepu sa forteze chakra in corp prin intermediul ochilor. Yoshinobu simtea o durere extrem de mare, insa era singura modalitate de a evolua mai repede. Prin antrenament ar fi reusit in 6 sau 7 luni. Kyoshi incepu sa mareasca cantitatea treptat, fortand Kyoteiganul sa isi mareasca cantitatea de depozitare. Corpul lui Yoshinobu incepu si el sa mareasca cantitatea pe care o putea tine.

O mica explicatie ar fi indicata aici:

Fiecare om are un fel de bazin in care este chakra stocata. Aceasta circula print-un fel de sistem similar cu cel circulator. Mentine temperatura corpului constanta si ajuta la foarte multe lucruri cum ar fi: levitatia, mersul pe apa, statul cu capul in jos cu picioarele pe crengi, sau in alte pozitii asemanatoare. Pentru a forma tehnici, trebuie sa sti cum arata si modul de formare. Se folosesc anumite combinatii de semne. Pentru a folosi o tehnica, trebuie sa te gandesti la acea tehnica, sa te concetrezi, sa iti strangi o cantitate de chakra intr-un punct anume, apoi sa o controlezi inafara corpului ca tehnica sa fie completa. Exista tehnici, care pot modifica anumite lucruri, una dintre o foloseste Kyoshi pe Yoshinobu, modificandu-i bazinele de chakra. Aceste tehnici necesita o cantitate mare de chakra care sa fie transferata spre tinta. Acestea pot modifica nu numai bazinele de chakra dar pot modifica formele fizice ale anumitor obiecte, cum ar fi copaci, arme etc.

Fukaya: Razbunarea Unui Ninja OrfanWhere stories live. Discover now