40 глава

2K 72 0
                                    

На сутринта:
Днес беше големият ден.След няколко часа ще се казвам Бела Ефрон.Нямам търпение,незнам как ше издържа до тогава.

Отидох в банята,за да си измия зъбите,за да мога да се приготвя да излезна навън.Трябва да ходя на фризьор,маникюр,педикюр...

Излезнах ит банята и отидох до стола,където ми седяха приготвените дрехи за днес.Облякох си бели къси панталони и син потник на бели раета.Вързах си конска опашка и си сложих шапката като си пъхнах косата през дупката.Обух си кецовете на Nike и слезнах до кухнята,за да си взема банан.Влезнах в стаята и там беше брат ми,който нагъваше тортата ми от вчера.Целият беше омазан в шоколад.Взех си ключовете и се качих в колата.

След 20 мин вече бях в салона за красота.Първо трябваше да ходя за маникюр и педикюр,а после и на останалите неща.Ще прекарам повечето време в салона.

След 3 часа.

Вепе бях готова оставале ми само прическата,но нея ще я наоравят на място точно преди да облека роклята и да тръгна при моето момче.

След 20 мин вече бях в нас.Бях горе в стаята и си оправях нещата,защото трябва да тръгвам.

3 часа преди церемонията

Седях на стола и ми правеха прическата.Момичетата не спираха да говорят.Като се замисля те бяха по-изнервени и от мен,а аз си мислех,че ще съм кълбо от нерви.Очевидно съм грешала.Докато ми слагаха воала ми звънна телефона.Ема ми го подаде погледнах,беше непознат номер.Вдигнах и веднага щом проговори гласа от телефона познах,че това е Ник.

Ник:Здрасти.

Аз:Здрасти.

Ник:Заета ли си?

Аз:Ами всъщност да.

Ник:Извинявай.

Аз:Няма проблем.Ще ти се обадя когато мога,за да разходим кучетата.

Ник:Добре.Чао.

Аз:Чао.

10 мин преди церемонията

Вече бях готова и чаках пред вратата музиката да започне.Момичетата седяха пред мен в невероятните си рокли и ме подкрепяха,а до мен хванал ме под ръка стои Дилън.Реших той да замести тате,въпреки че не запълваше цялата празнота,която той остави.

Дилън:Готова ли си?

Аз:Да.

Дилън:Радвам се,защото трябва да тръгваме.

Чак тогава,когато Дилън ми каза,пе трябва да тръгваме чух музиката.Къде се бях отнесла един бог знае.Първа излезна Ема след нея Аманда,Оливия и Вероника. После дойде и моят ред.Докато вървях към олтара гледах Зак.Не мога да повярвам,че се омъжвам и то точно за него.За този,в който се влюбих веднага щом го видях.В този,който като го погледна краката ми се подкосяват,сърцети ми тупка като лудо и същевременно ми спира дъха.

Точно преди Дилън да ме предаде на Зак сълзите ми се изливаха като порой.Подадох си букета на Ема и се обърнах към него.Той избърса сълзите ми с ръцете си и ме успокои.

След думите на отеца се появи Роки с пръстените.Беше толкова сладък.Той ми сложи пръстена след,което аз неговия.Най-после отеца каза думите,които най-много очаквахме.Веднага щом ги изрече Зак ме хвана през кръста и ме доближи възможно най-близо до него.След това дългоочакваната целувка най-накрая надтъпи.Тя беше изпълнена с толкова страст,любов и емоция.Това е един незабравим момент с запомняща се целувка.

След това всички излезнахме от църквата и се качихме по колите,за да започваме купона.

След 20 мин вече бяхме там.Вече всички се бяха отпуднали и развихрили на дансинга.

След  един час купон дойде момомента да хвърля букета.Взех го и се качих на сцената и иьчаках всички момичета да се наредят.След като бяха готови аз се обърнах и метнах цветята.Докато бях с лице към инструментите чувах как пищят.Обърнах се у видях Вероника как го хваща.Точно тогава  всички се разпищяха още по-силно.Всички я заобиколиха и не я виждах.Докато слизах по стълбите всички замлъкнаха и чух писък.Веднага се затичах на там Дилън също.Отидох и видях,че на Рони са и изтекли водите.Казах и да де удпокои и да диша.Дилън веднага я хвана като булка и в качи в колата на път към болницата.Аз казах на всички да се успокоят и,че всичко ще е наред.Не можех да оставя Рони сама с Дилън затова дръпнах Зак и си тръгнахме от сватбата ни като оставяме всички.
Зак отключи колата и за има няма 20 мин вече бяхме пред болницата.

*********************

Момчето, в което се влюбихWhere stories live. Discover now