18 глава

2.3K 93 1
                                    

Г.Т.Зак

С момичето се качихме в колата и потеглихме.След 5 мин бяхме на бара.Тя паркира аз слезнах и тя отпраши с пълна газ.Отидох до бара и си взех бира.Докато видя човека,за който съм тук.След близо 10 мин.Най накрая видях лицето,което ми трябва.Видях го да оставя куфаречо зад бара.Изчаках да минат 5 мин и го взех.След това веднага тръгнах към скалите.

След 15 мин вече бях там.Оставих го на скалите и се прибрах към хотела.

Г.Т.Бела
След 10 мин бях в хотелската ми стая.Зак още го нямаше и от една страна много се радвам за това но от друга ми става гадно,защото знам,че е с нея.Преди да си легна отидох да си оправя багажа понеже си тръгваме.Стегнах само моя,Зак да си оправя сам неговия.

След 15 мин.
Тъкмо да си затворя куфара чух как вратата се отваря.Зак ме викаше,но аз не му отговарях.Направо му хвърлих багажа и се заключих в спалнята.
-Бела моляте отключи.
-Махай се.Не искам да те виждам.
-Добре,но не забравяй,че след 2 часа си тръгваме от тук.
-Махай се!
-Искам като се успокоиш да поговорим.Моляте.
Аз не му отговорих,защото сълзихе ми напираха.Реших да полегна да погледам телевизия.

След час и половина.
Зак почука на вратата и каза,че ме чака долу.Аз си взех куфара и заключих стаята.Слезнах долу да върна ключа на рецепцията.Бутнах куфара си към Зак,за да го пъхне в багажника.
През целия път и думичка не му казах.

След време.
Вече бяхме в самолета.Ужас трябваше да съм седе часа до него.Той се опитваше да ми каже какво е сганало,но аз неисках да го чуя.Сложих си слушалките и съм заспала.

Събудих се след около шест часа.Погледнах към Зак,той спеше реших да си погледна в инстаграм.Веднага щом си включих интернета ми излизаха известия на Ема.Беше качила много снимки на тях.

След 1 час.
Дилън и Вероника ни чакаха на Летището.След 15 мин вече бяхме у нас.Ема дойде и веднага започна да ме разпитва за оътуването.След като и разказах всичко от-до тя ме прегърна силно.
-Няма да си тъжна.Сега ще те развеселя.
-С какво?
-Разкрасяване като близначки.
Това е само наше.Гримираме  и се обличаме еднакво.

Г.Т.Зак
Бела не искаше да говори с мен.Утре в училище ще се опитам да и обясня всичко.И дано тя ми прости.

Момчето, в което се влюбихWhere stories live. Discover now