27 глава

2K 78 0
                                    

След като Ник си тръгна ни беше много скучно.Решихме да отидем на парти вечерта.Искахме да се сбогуваме лудо с Аманда и Оливия.Аз и момичетата се качихме до горе,а момчетата се прибраха в тях и казах,че ше дойдат да ни вземат в 22:00,а сега е 20:36  нямаме никакво време затова се затичахме по стълбите нагоре.Аз влезнах в банята и си измих косата след мен и трите  повториха.Аз и Оливия си изправяхме косите с пресата,а Ема и Аманда се сплитаха.


Вече бяхме готови.Погледнахме часа.Беше 22:08 момчетата вече ни чакат.Слезнахме долу, а те бяха там и ни чакаха.

След 15 мин бяхме пред къщата.Влезнахме вътре и се вихреше луд купон.Аз и Зак отидохме за питиета,Аманда и Оливия тръгнаха на някъде,аЕма и Ерик вече танцуваха. Аз си поручах уиски,а Зак водка.Докато се осъзная вече се бяхме напили.Аз и Зак танцувахме в средата на дансинга.По едно време Ема дойде и ме попита дали знам къде е Ерик.Аз не знаех затова и казах да се маха и да го потърси.

След 4 часа купон с Зак си повикахме такси и слес още 15 мин вече бяхме в нас.Качвам се горе по стълбите и виждам Ема струполена на земята с нож до нея.

Веднага повиках Зак и му казах да звънне на бърза помощ.

Преди 3 часа по време на партито.
Г.Т.Ема.
Търсех Ерик навсякъде,но го нямаше.Реших,че е някъде с момчета и пие.Реших да отида до тоалетната на втория етаж,защото на първия е заета да повръщат в нея.Качих се и видях първта врата.Отворих я и видях Ерик да се чука с някаква  уличница.Ядосах се о отидох при оная хванах я за косите и я изхвърлих от стаята като мръсно кученце.Дори не и дадох дрехите и.Погледнах Ерик разочаровано и дори не го оставих да говори.Ттъшнах вратата след себе си и се прибрах с такси.

След 15 мин вече бях у Бела,Дилън и Вероника ги нямаше затова предположих,че са у Вероника.Отидох взвх ножа и исках да се избавя от мъките.Въобще не мислех какво правя.Започнах да се режа където ми падне.Просто исках живота ми да приключи.

В болницата.
Аз и Зак чакахме пред операционната.След малко дойдоха и всички оатанали.Попитах Ерик какво е станало.След като ни разказа всипко неможех да го гледам.Ема е там вътре и се бори за живота си заради него.Той е виновен за всичко.Не исках нито аз да го виждам в момента.И съм сигурна,че и Ема не иска.Затова казах на Ерик да си тръгва.Ако Ема иска да говори с него тя ще му се обади ако уживее.Краката ми изведнъж умаляха и щях да падна,но Зак ме хвана.
-Спокойно държа те.И никога няма да те изпусна.
-Вярвам ти.
След това той ме целуна в прегрътките си и ме успокои.

****************

Момчето, в което се влюбихWhere stories live. Discover now