Never in your wildest dream.

218 9 0
                                    

Am ajuns la masa prietenelor mele care se pare ca nici nu m-au observat ca m-am asezat langa ele .Trebuie sa fac cumva sa nu mai intru in clubul asta sau sa nu mai dau ochii cu stripper-ul.E un obsedat sexual.Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa ajung in patul lui .

Recunosc arata bine dar nu este pentru mine .Ma uitam speriata in club nici urma de  animator.M-am ridicat sa ma duc sa imi iau o bere fara alcool .In drum catre bar l-am vazut , in acel moment am incremenit.Dar bine ca nu m-a vazut era ocupat sa vorbeasca cu alt barbat.M-am intors  la mese nu vroiam sa mai dau ochii cu el.Pur si simplu ma speria .Era obsedat de mine .

Dupa doua ore de stat in club am pornit catre casa .Cand am ajuns  era ora 01.45 A.M. Am pierdut prea multa vreme in club .Gandul imi fugea din nou la stripper .Doamne nu pot sa-l uit , ce sa fac sa-l uit ?

Louis P.O.V.

Am ajuns in apartamentul meu in jur de ora 01.45 A.M. Ma gandeam la sarutul cu fata aceea era chiar superba .Daca nu s-ar fi zbatut ar fi fost acum in patul meu .Dar voi face tot ce imi sta in putinta sa o am numai pentru mine.As renunta si la slujba de stripper.

Am intrat direct la dus  , pentru a scapa de fixativ si culoarea artificiala a parului.Dupa o ora petrecuta sub dus am iesit doar intr-un prosop alb. Am inceput sa imi caut haine de schimb , ma grabeam  pentru ca trebuia sa ajung in casa in care stau cu baieti pana la ora 05.00 A.M.

Imediat ce m-am imbracat am inceput sa imi usuc parul .Dupa o jumatate de ora am coborat in parcare .Am dechis usa la masina si m-am urcat in ea.Am pornit cu viteza spre casa , dupa 15 minute de mers cu masina am ajuns acasa..

Am deschis usor usa fara sa fac zgomot in bucatarie insa se auzeau sutete strani ca si cum ar fi intrat un hot la noi in casa .M-am indreptat catre zona unde  se auzeau zgomote am luat o tigaie si m-am apropiat usor de el.

-Tine asta de aici !

-What the f**k?

I-am dat una tare in cap cu tigaia .

-Auuuuuuuuuuu! 

-Hopa ! Vocea asta mi se pare cunoscuta.

-Ce ai patit țicnitule? - intreba persoana misterioasa frecandu-se de cap si gemand de durere.Imediat i-am  vazut parul blond .

-Niall?!

-Da eu sunt in persoana !

-Scuze ca te-am lovit credeam ca este un hot .

-Stiam ca esti nebun dar acum esti dement ! You need a therapy! Dar te iert , chiar daca imi iese un cucui cat casa !

-Mersi .

-Dar de unde vi la ora asta ?

-Asta ma priveste numai pe mine .

Am urcat sus in camera mea mi-am dat jos geaca , pantaloni si tricoul si mi-am luat o pereche de pantaloni de training negru .

Am adormit  imediat ce mi-am pus  .

„Eram inr-o camera a apartamentului meu , eram costumat in stripper.Stateam pe un fotoliu confortabil negru  .Aud in camera in care ma aflu o melodie pe care sigur am dansat in club pe ea .In camera isi face aparitia aceea fata care mi-a furat mintiile.Era pe jumatate goala .Se apropia din ce in ce mai mult .Ahh ce bine arata , purta doar un body alb care ii se mula perfect pe corp .Nu puteam sa ma ridic eram legat de  scaun .Ma inebunea  jocul ei .Incepea sa imi danseze pe melodia trupei noastre Little black dress  .Se misca asa de provocator .Mi-am muscat buza de jos .Ma privea jucaus si in acelas timp pervers .Sa asezat in fata mea .Sa apropiat de urechea mea  si mi-a soptit.

-Never in your wildest dream ....” 

Am fost trezit de alarma ceasului care anunta ca era ora 09:35 A.M.Am oprit alarma .M-am ridicat din pat si am  intrat in baie unde mi-am facut rutina zilnica .Azi aveam treaba cu baieti la studio .M-am imbracat repede .Nu prea aveam chef  de repetiti la studio dar nu aveam ce sa fac .Nu imi puteam lua gandul de la vis si de la fata care ma innebunit .

Love Story (You and I)Where stories live. Discover now