True love bond

65 2 2
                                    

Many people easily think, they have just found true love, only to find out they haven't.
Sometimes it is, if your lucky, but mostly it's just one person along the way through life.
But, what if one of the two persons knows it's true love?

Arianna POV

Jeg gik ned af den lige kolde gang, som altid på en eller anden måde har været et brændende helvede for mig. Jeg, som mange andre 15 årige piger har et crush på en ikke populær fyr, men en normal fyr. Okay, nærmest alle har et crush på de populære fyre, men jeg elsker stadig Ethan. 

Hvorfor har jeg ikke et på de populære, tænker I vel så. 

Nu skal jeg sige hvorfor med fem ord. Ethan er ikke en player, som nærmest alle de populære er. Han er en af mine bedstevenner, samt Bella som er min bedsteveninde. Noget vigtigt info om Bella er, at hun var playet af djævlen Cameron! Derfor hader jeg ham nu. Det skete for 3 måneder siden før sommer ferien, og Bella fortalte, hvad der var sket først.

Flashback

3 måneder før

"Ari! Ari!", hørte jeg fra gangen af. Hun kom med det største smil nogensinde. Hun smilte stort, og sagde til mig lykkelig "Cameron og jeg dater! Jeg tror virkelig, jeg kan ændre ham fra at være en player!", hvinede hun skingert, og jeg svarede "Er du sikker på det?", med en usikker stemme. Hun nikkede glad. Derefter sprang hun ned af gangen med et glædes skrig. Jeg var ikke sikker på, hvordan dette ville ende, men håbede hun har ret....

1 måned efter (2 måneder før)

En grædende Bella sad i mine arme og snakkede om, at Cameron var hende utro og derefter slog op, da hun opdagede det. Hun havde set ham kysse en anden pige ude på gangen, hvilket havde knust hendes hjerte. For at være ærlig, så havde han altid været ligeglad med hende.

Pigen var skolens populære næsten-intet-tøj blondine Brianna. Da jeg sad der med en grædende Bella hele sommerferien, som for os var 1 måned og 2 uger, sværgede jeg med mig selv aldrig at forelske mig i Cameron Cupid. 

Jep, jeg sagde Cupid lige som i Amor. Han er bare det totalt modsatte! Amor hjælper folk med at finde kærlighed, ikke knuse den! Men alle tøserne syntes det passer, fordi han er helt utroligt, naturligt chamerende, og alle falder for ham. 

Nutid

Skolen er startet igen, og jeg tror Bella har fået det bedre siden ferien startede. En dækkede mine øjne med sine kolde hænder. Jeg råbte "Ethan!", jeg vendte mig om, og så hans smilende ansigt. Jeg slo ham på skulderen, mens jeg sagde "Jeg har savnet dig Eth!" Han krammede mig, og svarede "Ligeover Ari", vi stod og krammede, indtil der kom en, og prikkede mig på skulderen.

Jeg vendte mig om, og udbrød så "Bell!", med en glad stemme. Hun krammede os begge to, mens hun sagde "Nå jeg troede ellers, du havde glemt din grædende-zombie-mascara veninde!", mit svar var bare "Det kunne jeg da aldrig gøre!", okay nu må jeg være ærlig. Hun lignede en grædende zombie med mascara! Og måske, måske ikke tog jeg billeder af hende. Jeg bruger dem jo først om ca. 20 år, når vi begge er ca. 35 år, og kan grine af, jeg tog det! Vi fulgtes derefter ned af gangen, imod matematiktimen.

Cameron (Cupid/Amor) POV

Dette er hvordan det fungere for mig at være amor.
Alle tror Amor er en buttet lille engel med et slags håndklæde om sig, og en bue med hjerte pile. Men jeg er da mega sexet, og har aldrig haft nogen af de ting.

Du skal teleportere rundt nogen gange for at finde folk, hvor du mærker, de er skæbnebestemte. Altså, at det er sand kærlighed, og de er sjælevenner. Nogen gange er det ikke helt rigtig, dem jeg sætter sammen, men det er det for det meste. Teoretisk set kan jeg også sætte ikke-sjælevenner sammen, selvom de har en tendens til at slå op.

Selvom du ikke bruger dine kræfter, så er alle piger nærmest allerede faldet for dig! Men lad os være ærlig, så er jeg er den mest hotte, populære, charmerende, player og bad boy på hele skolen.  Hvilket jeg har været i flere tusinder år, hvorend jeg har været.

Selvom jeg er amor, kan jeg også være meget farlig, hvis jeg ønsker det. 

Som I nok ved er Amor en gammel historie. Teknisk set er jeg meget gammel, men alligevel ikke, da jeg altid vil ligne en på 18 år, selvom alle på denne skole tror jeg er 17. Jeg opfører mig også som en 17 - 18 årig, fordi det er alderen, jeg er fanget i. Som Amor vil jeg også kunne finde min egen sjæleven, men har endnu ikke fundet hende. Jeg gik ned af gangen, og ind i et klasselokale. Jeg følte min sjæleven var nær mig. Jeg så ned på en smuk pige, som var den der fik mig til at føle sådan. 

Når jeg mærker andre er skæbnebestemte, kan der ske en fejl for mig. Men nu jeg ser og føler elektriciteten mellem os, ved jeg, det er hende der er min sjæleven. Jeg kan lave fejl med andre, men ikke mig selv. Hun var en naturlig skønhed. Hendes smukke lange mørkeblonde hår med bølger, der gik ned til hendes talje. De smukke lysegrønne øjne, kunne jeg fare vil i. 

Jeg kom i tanke om, at det egentlig kun er drengene i min vennegruppe, som ved jeg er Amor. Deres navne er Matt, Stephan og Andrew. 

Men denne pige, min sjæleven havde jeg ikke haft klasse med eller set før. Men jeg ved hun har gået her længe. Som Amor er der nogen ting, jeg bare ved om folk. Hun er 15 år, og hendes navn er Arianna River. Hun er lige fyldt 15 år her i ferien, selvom hendes andre venner er fyldt 15 for ca. 6 måneder siden. 

Jeg satte mig ned ved siden af hende. Hun så ud til at væmmes ved min tilstedeværelse. Jeg sendte hende et smil, og hun rullede øjne af mig. Hvad går der af den tøs? Okay, som I nok har lagt mærke til, så er jeg ikke en der tænker på roser og romantiske strande konstant. Jeg er romantisk, men ikke så meget. Faktisk ved jeg ikke, hvorfor jeg er Amor, fordi når sandheden skal frem er den jobbeskrivelse ikke lige noget for mig. Jeg kan nemlig godt være truende, og farlig men jeg er da udødelig?! 

"Cameron følger du med?" Spurgte læreren. Jeg svarede "Egentlig ikke" med attitude. Alle pigerne var nærmest ved at falde om, men Arianna var ikke?! 

Hvordan får jeg hende til at kunne lide mig?!

_____________________
Mand det kapitel tog lang tid at skrive! Og det har været svært at redigere, når man skal have alt info der er. Så nogengange bliver det samme nævnt. Ved godt starten er lidt kedelig, men som min lære siger "Du bliver nødt til at læse det kedelige først for at komme til det spændene" Okay ja jeg tænker altid "Seriøst?!" Men hun har vel ret. Håber i kunne lide første kapitel❤️

________

Jeg har nu nogenlunde rettet det, men det er ca. et par år siden jeg skrev dette, så jeg håber det er okay.

KH Kat 😸

The player cupid falls in love (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now