Το τέλος πλησιάζει

808 46 0
                                    

Εδώ και δυο μέρες ο Γιάννης με τον αστυνομικό είναι σε καλό δρόμο πιστεύουν γιατί συνδυάζουν διάφορες υποθέσεις με τον συγκεκριμένο άντρα και σιγά σιγά βρίσκουν στοιχεία πολλά.

Ο Γιάννης νιώθει λίγο πιο ήρεμος τώρα που βλέπει οτι το τέλος έρχεται και επιτέλους η στιγμή που περιμένει εδώ και καιρό επιτέλους πλησιάζει.

Γυρνάει στο σπίτι χαρούμενος και ανακοινώνει στην κοπέλα του οτι βρίσκεται σε καλό δρόμο η υπόθεση και τότε η Εμμανουέλα τον αγκάλιασε και πήρε μια χαρά που όλα θα ξανα φτιάξουν πια.

Την επόμενη μέρα ο αστυνομικός πηγαίνει από το σπίτι για να δει πως ήταν.Τον έβλεπε κάπως πιο καλά.Η ψυχική κούραση που είχε μέρα με την μέρα φεύγει όσο πλησιάζουν στο τέλος αυτής της υπόθεσης.

Όμως ένα πολύ κακό νέο είχε για τον Γιάννη...του ανακοίνωσε οτι δε μπορεί να βοηθήσει άλλο γιατί τον έδιωξαν απ' το σώμα επειδή βοηθούσε στα κρυφά πολίτη χωρίς η υπηρεσία να γνωρίζει τίποτα...

Ο Γιάννης στεναχωρήθηκε πάρα πολύ δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο και τότε ρωτάει τον αστυνομικό τι θα μπορούσε να κάνει για εκείνον για την όλη του βοήθεια.

Ο αστυνομικός του δίνει ένα φάκελο γεμάτο στοιχεία και του λέει <<Απλά σκότωσε το κάθαρμα>>. 

Εκείνη την στιγμή ο Γιάννης τον κοίταξε σοβαρά και αποφασισμένα και του είπε <<Σε ευχαριστώ πολύ αστυφύλακα...πολύτιμη η βοήθεια σου...μακάρι να μην σου είχε τύχει οτι σου έτυχε...λυπάμαι πολύ να ξέρεις...>> 

<<Μπίλυ να με λές>> του είπε ο πρώην αστυνομικός,χαμογέλασε και έφυγε...


Ο βιασμός της κοπέλας μουOnde as histórias ganham vida. Descobre agora