1.2. HET AANVOELEN/ZIEN VAN GEESTEN

261 20 23
                                    

   Geesten zijn overal om ons heen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

   Geesten zijn overal om ons heen. Ondanks dat de meeste mensen ze niet kunnen zien, is het mogelijk om ze op andere manieren waar te nemen.

   Zo kan een geest voor plotselinge temperatuursverandering zorgen. Welk effect dit heeft zal liggen aan het humeur van de geest. Is de geest gefrustreerd of bang, kan de temperatuur oplopen, terwijl de temperatuur juist kan afnemen wanneer een geest intens verdrietig is. Dit heeft alles te maken met de lichaamstemperatuur van de geest. Deze is dus niet constant, zoals bij mensen, maar schommelt heel de tijd heen en weer afhankelijk van de emotie die de geest op dat moment ervaart.

   Iedereen kent het wel; het gevoel dat er iemand naar u aan het staren is. Iets in u zegt dat er iemand naar u aan het kijken is, en hoogstwaarschijnlijk zal dat gevoel altijd kloppen. Zelfs als dat praktisch onmogelijk is omdat u denkt dat u alleen bent of u niemand spot die naar u aan het staren is, is het goed mogelijk dat het een geest is die naar u kijkt. Wees niet ongerust als u dit gevoel vaak hebt. Geesten kijken naar van alles wat hun aandacht trekt, omdat ze niet veel beters te doen hebben. Het kan zijn dat u dit gevoel regelmatig ervaart omdat dezelfde geest u interessant vindt en u misschien volgt. Nogmaals, verontrusting om de interesse van een geest is onnodig. Aan de andere kant kunt u uzelf ook vereerd voelen, is het niet?

   Er is slechts een beperkt aantal mensen dat geesten kan zien. Onder deze mensen is er ook nog eens een verschil in hoe sterk ze de geesten zien. Voor sommigen zijn de geesten erg vaag of transparant. Voor andere mensen kan het echter zo zijn dat ze de geesten heel erg scherp en realistisch overkomen. Dit kan lastig zijn, omdat geesten dan lastig te onderscheiden zijn van levende mensen. Gelukkig is er een manier om er achter te komen of iemand een geest is, of niet. Dit is simpel door diegene aan te raken. Bij een geest zal je hand recht door hem of haar heen gaan. Ondanks dat de geest hier wel iets van zal merken, doet het hem of haar geen pijn. Als mens kunt u dan ook het verschil in temperatuur voelen, afhankelijk van de lichaamstemperatuur van de geest om dat moment.

   Wanneer u geesten kan zien zou het vriendelijk zijn om deze geesten te helpen. Door met ze te communiceren (zie 1.3. Communicatie tussen/met geesten) kunt u achter de reden van hun verdriet komen. Als het mogelijk is om dit op te lossen zou het goed zijn om de geest te helpen, zodat de ziel rust kan vinden. Zodra een geest weet dat u hem of haar kan zien, zal de geest waarschijnlijk om u heen blijven hangen, wachtende tot u hem of haar gaat helpen.

   Geesten bevinden zich meestal dicht bij de bron van hun verdriet. Geesten bij u in de buurt helpen moet dus een niet al te grote moeite zijn. Weet u niet precies hoe u een geest moet helpen? Kijkt u dan even in "1.5. Stappenplan voor het helpen van een geest".

Geesten, demonen, aura's en andere paranormale zaken #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu