WOORD VAN DE SCHRIJFSTER

414 23 5
                                    

   Beste lezers van dit verhaal,

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

   Beste lezers van dit verhaal,

   Ik wil u erg bedanken dat u dit verhaal een kans hebt willen geven door te beginnen met lezen. Voordat ik u echter met al de "feiten" over deze paranormale wereld zal overdonderen, moet ik u eerst van iets belangrijks bewust maken.

   Al de genoemde feiten, waarnemingen, stappenplannen en andere dingen in dit verhaal zijn afkomstig van mijn fantasie. Zelf zie ik geen geesten, demonen of aura's, heb ik de kunst van het gedachten lezen niet onder de knie. Ik heb geen idee of iets hiervan waar is.

   Bent u zelf wel in staat om paranormale activiteiten uit te voeren of waar te nemen, en komt de informatie in dit boek niet overeen met hoe u het ervaart, dan komt dit doordat ik slechts een fantasiewereld heb neergepend.

   Verder is het niet mijn intentie om iemand te beledigen met de informatie in dit boek. Dit is mijn kijk op de paranormale wereld, dit is zoals mijn fantasie het voor mij gevormd heeft. Overeenkomsten tussen personen, plaatsen of handelingen van een individu berusten op puur toeval.

   Tot slot wil ik zeggen dat het niet zo hoeft te zijn dat dit voor iedereen "fantasie" is. Ik geloof er in dat er mensen zijn die in bovennatuurlijke dingen in staat zijn. Dat ik dit een "fantasiewereld" noem betekent dus niet dat ik mensen die paranormale zaken uit kunnen voeren niet geloof, of dat ik diegenen bespot.  

   Nu dat u duidelijk is, wil ik u enkel nog veel plezier wensen bij het binnenstappen van deze bovennatuurlijke, interessante wereld.

    - Anne
     xStoryWriter

Geesten, demonen, aura's en andere paranormale zaken #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu