Valentínske Šťastie - Zmena k lepšiemu

59 3 1
                                    

V.

                Dnes je deň D. Celá partia pomáha už od skorého rána s upratovaním domu a dievčatá pečú čokoládky. Pár krát nás z kuchyne museli vyhnať, ale keď zakročilo vĺča, Roy, tak sme sa tam nepriblížili. Bude z neho dobrý strážny vlk. Krúži okolo kuchynských dverí a dnu a von púšťa len dievčatá. Keď sa ku kuchyni chcú priblížiť chalani, tak začne vrčať a to ho je dobre poslúchať. Je to síce len vlčie mláďa, ale autoritu si vie zrovnať na jednotku. Bol by dobrý policajný pes, ale ani ako hasič možno nebude zlý. Musím sa zasmiať. Chalani po ňom hádžu vražedné pohľady, keď mu dievčatá dajú čokoládu, aby im povedal či je to dobré. Krátke zavrčanie znamená áno a cvaknutie zubou nie. Zatiaľ bolo len zavrčanie. Bolo by do cela zábavné pozorovať ako scvakne zuby. Najviac mu závidíme, že dostáva samé dobroty zatiaľ čo my tu upratujeme. Niekedy si želám byť psom. Navyše toto je babská práca.

„Hej, Drei! Nestoj tam ako primrznutý a poď nám pomáhať!“ len si povzdychnem a idem pomôcť Jamesovi.

Nechápem prečo s tým narobia takú vedu. Je to len Valentín, nie? Robia ako keby mal prísť samotný vládca sveta.

„Veď už idem. Vy s tým teda narobíte,“ odpoviem otrávene a idem za chalanmi.

„No, no, len sa nezblázni,“ vyjde z kuchyne Džena.

„Ty máš čo hovoriť. Celé ráno si v kuchyni a len pečieš. To my sa tu musíme šplhať na skrine a utierať prach ako nejaké slúžky!“ zastane sa ma Ter.

„Sú aj horšie veci ako toto, tak sa nesťažujte, fajnovky! Džena potrebujeme ťa tu!“ ozve sa z kuchyne Kara a Džena zalezie späť.

„Vďaka, zlato. Asi by ma roztrhala v zuboch,“ usmejem sa na Tera a idem pomáhať ostatným.

Zaujímalo by ma kde je Chris, Sebastián, Okami a Rei. Je už dvanásť a oni stále nikde. Dokonca ani Toru s Derekom nám nechcú nič povedať. Zamyslím sa, ale nie na dlho. Strhnutím sa otočím za Royovím šťastným štekotom. To čo uvidím ma celkom naštve. To zradne šteňa do kuchyne pustilo Dereka. Podrazák. Otočím sa na Jamesa a poviem mu čo som práve videl. Ten tiež neskáče dva metre do vzduchu a za chvíľu to vie celá partia. Započujeme Royove cvaknutie zubou a pozrieme sa tam. Zase je tam Džena. Zdá sa, že sa mu nepáčila jej čokoláda. Zasmejeme sa v duchu, ale za chvíľu nás to prejde a postavíme sa pred ňu:

„Ako to, že Derek tam môže ísť a my nie?“ spýta sa jej dotknuto Smit.

„Prepáč, láska, ale on je tu doma a navyše nám pomáha,“ zasmeje sa milo Džena a zacúva naspäť do kuchyne.

„Mal by si si ju trochu skrotiť, Smite,“ povie ticho Lir a aj s Jamesom sa vytratí na dvor.

„Bez teba by som to fakt nevedel,“ uškrnie sa Smit a ide za nimi von.

Dom sme už ako tak upratali a tak sme sa rozhodli dať si pauzu pri bazéne. Dvor je fakt veľký a to nehovorím o bazéne. Toru sa k nám pridal tiež a zanedlho prišli aj Derek, Rei, Okami, Sebastián, ale kde je Chris?

„Čaute, chalani. Ako sa cítiš Reii?“ ozve sa Toru.

„Už je to fajn. Kde sú všetky baby?“ sadne si na hojdačku.

Zdá sa mi to alebo chodí nejako divne? Je síce po operácií, ale tým to nie je.

„Kde je Chris?“ odbočím radšej od myšlienok.

„Ešte spí,“ povie Sebastián.

„Spí? Nikdy nespal až do obeda,“ spozornel James.

Valentínske Šťastie - Zmena k lepšiemu  Where stories live. Discover now