26.část

2.6K 131 12
                                    

Konečně jsme zastavili u obchodního centra.Celou dobu jsme poslouchali písničky a zpívali je.Vystoupili jsme a šli k hlavním dveřím.

"Potřebuju si skočit do jednoho obchodu." podívala jsem se na něj.Nash se rozhlížel po obchodním centru a hledal obchod kam se chce podívat.Jeho oči kmitali po různých obchodech až se jeho oči zasekli někde na horním poschodí.Okamžitě jsem se rozešla k jezdících schodům , Nash šel těsně za mnou.Jakmile jsme vyjeli nahoru popošla jsem kousek od schodů a otočila se na Nashe , který koukal do mobilu a někomu psal.

"Do jakýho obchodu jsi to chtěl." Odvrátil zrak od mobilu.Podíval se směrem za mě.

"Do drogerie." Schoval si mobil a my mohli jít do obchodu.Procházeli jsme regály a Nash se nikde nezastavoval.Zajímalo mě co tu asi potřebuje.Najednou Nashovi pípl mobil.Okamžitě ho vyndal a odepsal.Tázavě jsem se na něj podívala.

"To byl Cam.Potřebuje ještě nějaký kelímky na tu párty." Oba jsme se začli rozhlížet jestli by je tu nemohli mít.

"Zkusím se po nich podívat a ty jdi proto pro co jsi jsem šel." Rozdělili jsme se.Napadlo mě , že by je tu mohly mít.Není to až taková drogerie najdete tu i věci na oslavy.Procházela jsem uličky a hledala sekci s oslavama.Po pár minutách jsem našla to co jsem chtěla.Měli asi 5 druhů kelímku , ale hned mi bylo jasný , že vezmu obyčejný červený jelikož nevím jak by se Cameron tvářil na princezny nebo super hrdiny.Sebrala jsem jedno balení a šla najít Nashe.V žádný uličce nebyl a tak poslední možnost byla u kasy.Už z dálky jsem viděla , že moje tušení bylo správné.Stál u nějakého regálu u kasy a prohlížel si nabídku čeho si na co jsem neviděla.Šla jsem pomalu za něj ,abych měla výhled na co kouká.Jak jsem se přibližovala naskytl se mi pohled na co kouká.

"To si děláš srandu." Nash trochu nadskočil jelikož si mě nevšiml jak se za něj plížím.Když se otočil začal se smát a zase se otočil k regálu , chvilku na něj koukal a potom vybral kondomy , které se mu zdáli nejlepší.

"Tvoje mamka to řekla jasně.Nechce být babička a todle jí to splní." Mrknul na mě a odešel ke kase.Šla jsem za ním a stále na něj nevěřícně koukala.

"No to sice řekla.Jenže co když ti budou úplně k hovnu." Snad si nemyslí , že se s ním vyspím.Teda vím , že když budem na té party a já se opiju budu mít chuť to udělat , ale nemusí si tím být jistej.

"No tak to prodám za vyšší cenu.Na párty jsou tydle věci cenný" mrknul na mě a položil je na pás.Nečekala jsem a hned jsem k nim přidala i kelímky pro Camerona.Když Nash platil tak se ta prodavačka na mě divně dívala možná kvůli mým šatům a tomu , že kupujeme kondomy ,ale ignorovala jsem to.Po zaplacení Nash dal všechno do tašky a vyšli jsme ven.

"Tak kam se půjdem najíst." Zeptala jsem bylo mi celkem jedno kam půjdem.Mám ráda všechny ty Fast foody sice to není moc zdarvý , ale je to dobrý.

"No celkem bych si dal něco z KFC." Usmála jsme se a šla jsem ke schodům dolů všimla jsem si ho hned jak jsme sem vešli.Sjeli jsme až dolů a šli pomalu ke kase.U kasy byl celkem pohlednej kluk tak jsem se na něj usmála.Nash se zamračil a šel až ke druhý kase kde obsluhovala nějaká holka.Dělá jako bych se nemohla na nikoho usmát ,ale šla jsem za ním.Ta holka vypadala , že provádí satanistické rituály , a  že nás klidně obětuje na oltáři.No Nashovi to asi nevadilo a byl rád , že nás neobsluhuje ten kluk.Popošla jsem k němu a naklonila se.

"Trochu moc žárlíš." Zašeptala jsem.Nash mi nějak nevěnoval pozornost a koukal na nabídku jídel.Po nějaké chvilce si asi vybral a otočil se.

"Nežárlím , ale nechtěl jsem na něj být zlej až mu budu vysvětlovat , že jsi moje." Usmála jsme se nad tím co řekl.Nějak jsem to dál neřešila a věnovala se výběru jídel.Když si konečně odnesla svoje jídlo paní před náma byli jsme na řadě my.Každý jsme si řekli co chceme a zaplatili.Nějakou chvilku jsme čekali než nás zavolaj.Konečně nás zavolali.Nash vzal tác a šli jsme si sednout.Celou dobu jsme si povídali o té párty.Zjistila jsem , že Camovi párty jsou hodně vyhlášené a každý kdo je někdo tam musí být.Taky mě varoval na co všechno tam můžu narazit.V podstatě to nebylo nic neobvyklého sex,drogy,alkohol,bitky,focení vypnutých holek , které pak svléknou,zvratky.No takhle dopadá každá velká párty.Taky říkal , že pokaždý párty si Cam najme uklidovou službu celkem ho chápu přece jenom to musí vypadat hrozně po takové párty.Když dokončil povídání o Camovo party měli jsme dojezeno a mohli jsme vyrazit na párty.Snad to bude takové jak  říkal,  vždycky jsem chtěla zažít takovou párty.

Je tu další díl a furt jsem se nedostala k té párty.Hrozně to natahuju , ale Death je už v autě a Nash jí tam zaveze.
Mám otázku myslíte si , že Cam něco udělá nebo bude mít svojí masku kamaráda?
Stane se něco víc mezi Nashem a Death?

Bad boys.Good lips. - Nash GrierKde žijí příběhy. Začni objevovat