4. Kapitola

733 50 26
                                    

Občas prostě nechápu, co se kolem mě děje. V jednu chvíli jsem naprosto rozhodnutá, co chci udělat a najednou jsem naprosto bezradná. Opravdu jsem si myslela, že už nebudu sedět u mobilu a kontrolovat emaily, ale to prostě nešlo. Přála jsem si, aby napsal ještě něco. Ještě nějakou zprávu, při které by se moje srdce rozbušilo a já cítila červeň ve tvářích. To bylo celkem absurdní, neboť jsem mu neodpověděla na první email a už bych čekala další. Nevěděla jsem ale, co mu odpovědět. Každou rozepsanou odpověď jsem smazala, neboť mi přišla úplně trapná anebo dávala moc najevo pocity, které jsem v tu chvíli cítila a to bylo naprosto špatně. Připadala jsem si naprosto bezradná. To ani neumím odpovědět na blbý email? On vlastně nebyl blbý ale...

Zavibroval mi mobil, což znamenalo jedno, přišla mi zpráva.

Laura💏: Doufám, že se chystáš!💕👊

Stellinka💛: Jsou dvě hodiny odpoledne 😒

Laura💏: OMG! Vždyť je to první rande🙈Máš jenom 4 hodiny na přípravu

Stellinka💛: Ty toho naděláš

Laura💏: Mám ti snad ještě jednou poslat jeho fotku?! 😏🔥

Laura💏 poslal/a fotku:

Laura💏: VIDÍŠ TY ZUBY?!

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Laura💏: VIDÍŠ TY ZUBY?!

Stellinka💛: Tak si je vyměníme?😃

Laura💏: Zapomeň.

Laura se vším strašně nadělá. Včera v noci mě probudila zprávou "OMG JÁ SE TAK TĚŠÍM NA ZÍTRA STELL! BUDE SE TI LÍBIT" a to samozřejmě brala o půl dvanácté za normální zprávu.

Znovu na sebe upoutal pozornost můj mobil a já čekala další nadšenou zprávu od své kamarádky. Ale tentokrát ne. Tentokrát to bylo ještě něco lepšího.

Pro: PrinceznaStellinka@email.cz
Od: Jsemuzasnej@email.cz

Díky za tvou odpověď :DD

Moje zorničky se rozšířily a já křečovitě svírala svůj mobil. Četla jsem si to pořád dokola dokud mi to nedošlo. On mi konečně odepsal! Teda... Ne odepsal, jen napsal další zprávu.

Napsal další zprávu.

Nadšeně jsem se klikla na tlačítko odpovědět a s širokým úsměvem se rozmýšlela nad mou odpovědí. Musela jsem si to přece promyslet. Kdybych mu totiž napsala to úplně první, co mě napadne, tak by to mohlo skončit dost špatně.

Stellinka: Moc se omlouvám! Nějak jsem neměla čas na to odpovědět a pak jsem na to zapomněla, protože mě moje kamarádka pořád uhání:D

Kája^^: Proč? :D Někam jdete?

Stellinka: Do kina s nějakými kluky.

OMEGLE CHAT | KOVYKde žijí příběhy. Začni objevovat