Luku 18

1.1K 79 5
                                    

//Moikka taas ihanat lukijat! Täs uutta lukuu ja tossa ylhäällä on jälleen kappale, joka tavallaan liittyy Hunteriin tässä luvussa. Videos on paljon valovälähyksii ja sanoja jotka tärisee, mutten meinannu löytää parempaa lyrics -versioo kappaleesta joten pahoittelen. Olin kommentoinu viime luvun kommentteihin et ens viikolla tulee tää uus luku, mut sainkin tän teille aikasempaa valmiiks :3 Mut palaan vielä luvun lopussa :')
~Nea

 Olin kommentoinu viime luvun kommentteihin et ens viikolla tulee tää uus luku, mut sainkin tän teille aikasempaa valmiiks :3 Mut palaan vielä luvun lopussa :')~Nea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hunter:

Maailma tuntui pysähtyvän paikoilleen. Kaikki oli mennyt päin helvettiä. Mikään ei niin kuin olin suunnitellut. Sydämeni pamppaili epätasaisesti ja tunsin epätoivon ja raivon taistelevan sisälläni, siitä että kumpi ottaisi minusta vallan. Katsoin Nicolen sinisiin silmiin, jotka katsoivat hätääntyneenä omiini. Katsoin sitten Nicole kurkusta kiinni pitävään miekkoseen, Mickeyyn. Miten hän pystyi tekemään näin? Katsoin häntä raivoissani puristaen kättäni nyrkkiin ja purren hampaitani yhteen. Mickey katsoi minua pahoittelevasti.

Kuulin Dexterin nauravan takanani. Käännyin kohtaamaan veljeni puristaen käsiäni yhä nyrkkiin. Raivo liekehti sisälläni ja hänen virneensä ruokki sen liekkejä. Jotain oli tehtävä.

>>Eikö tää ollu vähä liian ennalta-arvattavaa veliseni?, Dexter kysyi muka surullisella äänellä naurahtaen sitten.
>>Sun olis vaa pitäny kuunnella mua alusta alkaen. Sitä paitsi mä en usko, että sä oot kertonu tolle likalle kaikkee ja terveessä suhteessahan ei pitäs pitää salaisuuksia., Dexter nauroi ilkkuvasti.

Nicole loi minuun hämmentyneen katseen ja minä katsahdin Dexiä vihaisena.

>>Eli ilmeisesti mä olin oikeessa. No kai sen täs samal voi kertoo ennen ku likka pääsee tervehtimää isäänsä., Dexter nauroi jälleen ja Nic katsahti häntä vihaisen pelokkaana.
>>Me oltiin syy sun isäs itsemurhaan., Dex sanahti ja nauroi kylmästi.

Katsoin Niciä säälien anteeksipyytävällä katseella. Hän katsoi minua tyhjällä katseella takaisin. Purin hampaitani kovemmin yhteen vihasta ja leukapieleni kiristyivät.

>>Mä annan sulle vielä mahdollisuuden., Dexter sanahti sitten.
>>Sä saat elää.

Katsoin häntä edelleen vihaisena, mutta yllättyneenä. Halusin kuulla mitä hän ehdotti, vaikka pystyin sen arvaamaankin jo.

>>Jos sä tapat ton huoran itse., Dexter sanahti sitten virnistäen ylimielisesti.

Kylmät väreet kulkivat kehossani ja viha yltyi entisestään. Katsahdin Nicolea, joka katsoi minua peloissaan pitäen omilla heiveröisillä käsillään Mickeyn tatuoidusta ja vahvasta kädestä kiinni, joka oli edelleen tämän kaulalla. Vedin henkeä ja sitten keksin sen. Idean, jolla kääntäisin tilanteen haltuuni.

Pakotin raivon palaamaan hetkeksi, vain hetkeksi, sisimpääni ja pakotin virneen naamalleni.

>>Sä sitten osaat neuvotella., Sanahdin sitten ja käänsin katseeni Dexteriin.

Heartless: Väärin YmmärrettyWhere stories live. Discover now