Predstavenie

36 5 2
                                    

Zara
Ahojte volám sa Zara. Zara Thomason. Mám jednu mladšiu sestru Jessicu Thomasom. Má sedem rokov. Ja mám 16 ale zachvíľu mi bude 17. Žijeme iba s mamou. Otec nás asi pred dvomi rokmi opustil. Zomrel. Mama sa o nás super stará.

V škole mám super kamošku ktorá sa volá Jasmin. Je to jediná osoba s ktorou sa tam dá baviť. Trávime veľa času spolu a prežívame nové dobrodružstvá.

Mojim takým motom je asi že každý deň je výnimočný a je to dar. Toto moto mám asi tak od vtedy čo som videla Alica v krajine za zrkadlom. Aspoň ja som pochopila od tadial že čas predovšetkým dáva a nie berie. A to si mnoho ľudí neuvedomuje. Ja chcem svôj život prežiť inak. Nechcem zahodiť ani jednu sekundu.

Samozrejme od malička ma ťahá cestovanie. Je to taký koníček. Otec bol vášnivý cestovateľ. Keď sa preplavola cez oceán, stratila sa ľoď z radarov a už ju nikdy nenašli. A s otcom sme sa veľa o cestovaní bavili. Rozprával mi historky ako mu chceli domorodci pomôcť a dali mu nejakú rastlinu a následne sa znehybnila pravá časť tváre.

Hanah
Ahojte moje meno je Hanah. Hanah Triuph. Som jedináčik. Moji rodičia sa stále hádajú a na mňa úplne kašľú. Ale zvyknete si. Tak ako na ten fakt že nemám kamarátov. Ale knihy su moje obľúbené. Milujem ich. Dedko mi sľúbil že zdedím všetky knihy po ňom keďže aj on bol vášnivý čitateľ.

Väčšinou sa opisujú aj kamaráti ale v tejto časti nemám koho napísať.

A moja najobľúbenejšia farba je. Čierna. Je proste krásna a jednoduchá zároveň. A navyše čož je dosť veľké plus dá sa kombinovať zo všetkým.

Ahojte
Tu je nový príbeh. Toto je iba taká nudná časť. Dúfam že ostatné budú lepšie.

You Ready?Where stories live. Discover now