Samma klass som Gunnarsen

889 32 2
                                    

*Olivias perspektiv*
Nadja sköt ut stolen och reste sig upp.
What, ska hon låta dom få våra platser? Ah de blev la så.
*
**
(Några veckor senare hihi)
Olivias Ask

Går du i samma klass som
Gunnarsen?
/ Ja?

Omg! Samma som Marcus eller
Martinus? Så coolt!!
/ Fangirl?

@/ tinusjeenta03 , kan jag få
en video hälsning?!
/ Nej?

@/ hannahhgunnarsen, sån
tur du har!! Jag skulle göra
Allt för att Martinus ens skulle
              kolla på mig!!
               /Sluta att ba skriva saker om
                dom fangirl;/

@/ martinusgunnarsen , bara
frågor om mig😏
/ stalker? Hur hitta du mig

@/vendela002 , saknar dig,
Skolan är mycket tråååkigare
utan diig Olivia!!!
/ Saknar dig också!!

(Slut på ask)
Jag gick längst korridoren som var så smal så knappas 3 stycken kunde gå bredvid varandra utan att bli ihop klämda och den mörkröda färgen på vägarna gjorde inte de bättre.
- "Du Olivia" sa en bekant röst, jag vände mig om och såg Martinus, var de så han hette? Eller var de Måns, hette han så? 
"Skolan har slutat, varför är du kvar" frågade killen med mörka brunaögon som man kunde försvinna i.
- "Eh...." svarade jag och kollade såg att han försökte säga något men hans bror kom och avbröt vårat lilla samtal som nyss börjat, fan han kan gå, Marcus?
- "Martinus, sluta flörta häng med istället" sa han och klappade till honom på axeln och Martinus gick från att le till att få en iskall blick som han använde mot sin bror, och Marcus började gå ut från byggnaden.
Martinus log lite smått och hängde efter sin bror.

                        Olivias ask
           
Bild leken?
/ Visst

Bild nummer 86
/

Hahaha @/Jennifersss02 kommer du ihåg våra mjukisdagar?;)))

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Hahaha @/Jennifersss02 kommer du ihåg våra mjukisdagar?;)))

Bild 328
/

Oooohhhh!! Saknar våra skolbibliotekarie besök HAHAHAH @/jennifersss02 @/bella00202

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Oooohhhh!! Saknar våra skolbibliotekarie besök HAHAHAH
@/jennifersss02 @/bella00202

(SLUT PÅ ASK)

Jag tryckte upp den tunga dörren föratt sedan röra mig över skolgården, jag kollade mig över vägen innan jag gick över den. In i den smalaste gränden jag hittade, den mörkaste, äckligaste och även den som stank, jag kollade mig omkring så ingen såg mig, jag sprang igenom gränden föratt sedan komma till en källaredörr. Jag tryckte upp den tunga mörka dörren. Jag sprang in i de svarta rummet för att komma till den trånga hissen som hade mörka väger så det kändes som väggarna bara kom närmre och närmre än, snabbt tryckte jag på våning 4.

Jag låste upp dörren och kom in i lägenheten som stank av cigarett och alkohol. Snälla säg att inte mamma har någon gubbe här, jag bet mig själv i läppen medan jag tog av mig mina skor.
- "Hej?" Ropade jag men jag fick inget svar så jag trippade över till mitt rum och om jag får säga det själv, så de ända rummet som var städat, som inte stank, som man kunde gå över utan att kliva på något gammal tuggummi.
När vi flyttade in i lägenheten för snart 1 månad sen så sa mamma att vi skulle starta om på nytt, efter allt som hänt men inte riktigt så blev de, på mindre än en månad kunde inte min mamma hålla i en alkohol flaska utan att dricka upp den, hon började även dra hem gubbar som jag aldrig sett förr, på mindre än en månad så kände jag inte igen henne längre...
Ända jag vill nu är att flytta till pappa och gå på skolan som mina vänner, en tår rann ner för min kind medan jag låste min egna dörr.

Ingen läser denna:/

With you[m.g/1]Där berättelser lever. Upptäck nu