Dröm och glöm

983 25 0
                                    

Men plötsligt hörde jag en bekant röst.
- " Solhberg!" Ropade läraren, vafan.
"glöm de jag sa innan, du kan stanna kvar 10 minuter och känna dig mer hemma i alla mattetal" ropade han som att jag inte räknat förr. "Så de är bara att gå tillbaks" jag vände mig om med tunga steg och gjorde som läraren sa.
Jag gick in i mattesalen och killarna var fortfarande kvar, jag satte mig på första möjliga stol och la ner mappen på bordet igen.
- "Ba så du vet behöver du inte lyssna på vad Lennart säger" sa en röst och jag kollade på en av killarna som nyss hade sagt de, han hade mörkbrunt lockigt hår som var kammat eller mer försökt att ha bakom örena. "Han är ju inte ens utbildad matte lärare" flinade ena killen som kollade på sina killkompisar. Jag log lite smått men kollade snabbt ner i träbordet som var fullt av klotter av blyets.

Jag gick över den stora trädgården om man kan kalla de för trädgård, jag lutade mig mot busskuren och väntade på min buss skulle rulla in.
- "Du är la ny här?"  Sa en ljusröst och jag kollade åt höger, en tjej med brunt långt hår, ljus blåa ögon, svarta glasögon, en svart bomber jacka som var uppknäppt, ljus blåa shorts och ett par vita converse.
Jag nickade och ett leende placerades på hennes mörk röda läppar.
- " Ottilia? Var de?" Frågade hon och lutade handen på höften.
- "Nej, Olivia" svarade jag och såg min buss rulla in. "Jag ska med den bussen, men vi syns i morgon" mumlade jag och ställde mig i kön till att komma in i bussen.
- "Ah, jag heter föresten Nadja" hörde jag henne säga innan jag klev in i bussen.
-
Nästa dag
-
Jag satte mig på en ledig plats längst ner i klassen rummet och Najda satte sig bredvid mig.
- "Så, tyst i klassen" sa läraren och alla blickar pekade framåt. Han kollade ut i klassrummet och suckade. "Jaha, var är Martinus, Måns, William och Anton?" Frågade han och stängde igen den vita dörren. "Vet ingen?" Suckade han och tryckte honoms svarta glasögon närmre sina ögon. Dörren öppnades och in kom dom 4 killarna.

*Martinus perspektiv*
Jag slet upp dörren och möttes av Jonas sura blick.
-" Sorry" mumlade jag. Jag kollade ut efter min plats och såg att Nadja och den nya tjejen sitta på min och Måns plats. Jag ledde mina steg mot platsen och ställde mig framför dom.
- "Akta, de är min och Måns plats" Sa jag, kollade på Nadja och möttes av hennes kalla blick, kan hon ba inte ta sin kompis och sätta sig nån annan stans.
- "Hörde du inte vad Martinus sa eller? Flöa på dig Nadja och ta med din kompis" sa Måns och ställde sig bredvid mig.
- "Dröm och glöm" sa Nadja iskallt och lutade sig bak på sin stolsrygg.
- "Akta på er era jävla bitchar" fräste Måns och Nadja tog handen över bröst korgen.
- "Nå så sött sagt av dig Måns din lilla idiot" sa Nadja och jag kollade på Måns som log hotfullt.
- "Sätt er bara någon annanstans Najda och Olivia" Suckade Jonas som försökte ha lektion.

-

Dramat har bara börjat;)

With you[m.g/1]Där berättelser lever. Upptäck nu