Šesto poglavlje

2.8K 183 13
                                    

Stigle smo u diskoteku. Toliko ih je puno. Svi su maskirani. Tako da postoji šansa jedan naprema milion da ću ga naći. Osim ako on meni ne pridje prvi. Samo čisto sumnjam sa bi mi on prišao. Toliko voli da bude misteriozan, tako da nema šanse da se pokaže. Jedino ima da ostavi poruku, najverovatnije. Sigurno misli da će ovako uspeti da me osvoji. Pa, ne ide mu baš najbolje. Mrzim kad me neko drži u neizvesnosti. Naročito ovako dugo.
Muzika je odjednom postala tiha,  toliko tiha, ali dovoljno da možeš da čuješ nečiji razgovor. Gledala sam u Saru i Marijanu koje su zbunjeno stajale.

" Vraćam se ubrzo " rekla je Marijana i probijala se kroz gužvu. Ne znam gde se uputila, ali verovatno neće brzo da se vrati. Takva je ona.

" Dodji, sešćemo tamo" povukla me je za jedan prazan sto. Verovatno je rezervisan, a mi smo tu sele. Samo cekam da nas sklone odavde. Barem mi je kostim opušten i nije zategnut, volim kada mogu da dodjem do vazduha. Smestila sam se na stolicu i prekrstila noge.

" Ovaj sto nije naš " rekla sam Sari malo glasnije da bi me čula.

Približila mi se uz osmeh " Znam, samo čekamo da se Mari vrati. Ona će srediti sve, kao i uvek. Koliko znam, imamo sto, samo ne znamo koji je. "

" Vratiće se kod nas kada se žurka zavrsi. Verovatno je našla nekog dečka. Ili flertuje sa konobarom " nasmejala sam se.

" Izvolite dame " pojavio se konobar i stao pored mene.

" Crno vino " osmehnula mu se Sara.

" Ja ću sok on narandze " rekla sam, a on ne klimnuo glavom uz osmeh u otisao.

" Sok? Erika, sok? Od kad ti narucuješ bezalkoholno piće? Koliko znam, vodka je tvoja duša." gledala me je iznenadjeno.

" Ne želim da pijem odmah na početku, a i sigurno imam da zeznem nesto ako popijem. Verovatno ću onda naići na njega, a onda imam da se izgubim i on će me opet vratiti kući. Naravno, ja se toga neću sećati." slegla sam ramenima.

" Pametno. Onda samo ti pi sok. Smorićeš se uskoro, znam te. Samo polako, biće ti dosadno i pocećeš da piješ da bi se opustila " nasmejala se.

Konobar je spustio piće na sto ispred Sare, pa ispred mene "Hvala " rekla sam i pružila novac. Osmehnuo mi se u znak zahvalnosti i otišao.

" Stvarno bi trebalo da naručiš nešto žestoko. Taj sok baš ne ide uz tebe " pogledala je Sara u čašu pa u mene.

" Nema šanse." otpila sam mali gutljaj " Samo ako budem morala, naručiću nešto žestoko"

Nasmejala se " Kako hoćeš" okrenula se na stranu i videla sam onaj njen zavodnički osmeh " Vidi kakav komad "

Okrenula sam se gledala u momka koji nam je bio okrenut ledjima. Bio je kod sanka i naručivao. Baš me zanima sada šta je videla. Možda je sladak, a moda i ne. Imamo veoma različiti ukus za momke. Zato ja uvek najebem, jer nadjem nekog seksi koji ima pileći mozak. Ona ne nadje seksi momka, ali nadje veoma dobrog. Ovaj izgleda seksi, nosi uske teksas pantalone u kojima se zadnjica savršeno ocrtava, kožne braon kaobojske čizme sa mamuzama. Teksas košulja sa braon prslukom na resice i kaobojski šešir. Oko struka je imao kajiš sa pištoljem na desnoj strani i bicem na levoj strani.
Platio je i uzeo čaše uputivši se za svoj sto, kada malo bolje pogledam sladak je, ima lep osmeh i nije loš. Crte lica su mu savrsene, mogu da primetim je nije sveže obrijan, ali savrseno mu pristaje. Samo se nadam da Sara neće otrčati za njim i ostaviti me samu "Nije loš, ali zar ne izlaziš već sa nekim?"

" Da, baš šteta, ovaj je savršen." gledala ga je kao da se nazali na sedmom nebu. Izgleda da mašta o izlascima sa njim. Najverovatnije.

" Strašno, sa tvoje strane. Zar se ne spremaš za bal? Ideš sa dečkom. Zar neee? Zapravo mislim da ti je dečko." uzela sam još jedan gutljaj soka.

Gospodin SavršeniWhere stories live. Discover now