2.27°

1.4K 96 5
                                    

Harry
"Dabar" pasakė man paskambinęs Hemsworth. Paėmiau 100 rožių į rankas.
Jis paleido muziką, visos šviesos buvo nukreiptos į mano mažytę, bet galiausiai viena buvo atsukta į mane. Paėmiau mikrofoną ir priėjau arčiau Selenos. Žmonės pamatę padarė tarpą mano praėjimui. Pastebėjau jog beveik visi žmonės filmavo mane.
"Mažute, žinau jog tave įskaudinau. Žinau jog dabar manęs nekenti, bet aš negaliu gyventi be tavęs. Prieš pustrečių metų tu įsibrovei į mano gyvenimą ir pavergei mano širdį, kad ir kaip tai neigiau, giliai širdyje aš žinojau tiesą. Kiekvieną dieną eidavau pro tavo namus jog galėčiau pamatyti tave. Kai tu verkdavai aš norėdavau tave paguosti, apkabinti, bet negalėjau to padaryti" jos skruostais riedėjo ašaros, tad tęsiau. "Nors mes nepraleidom kartu daug laiko, bet aš pasiilgau tavo rytinio balso, susivėlusių plaukų ryte. Tu į mano gyvenimą atnešei šviesą ir spalvas. Be tavęs aš tiesiog tuščia vieta... Selena, aš myliu tik tave. Myliu tave taip jog net apsakyti žodžiais neįmanoma. Taylor man yra niekas! O tu esi mano visas pasaulis, kad ir kaip manęs nekenti, aš atsiprašau dėl visko ką tau esu padaręs... Myliu tave, mažute..." pasakiau ir nusišypsojau. Ji nuleido galvą. Ne, ne, ne... Nepasielk taip... Neištverčiau jeigu ji man neatleistu.

Selena
Buvau sužavėta. Norėjau klykti ir stipriai jį apkabinti, bet jeigu jis mane vėl įskaudins? O kas jeigu...
Suknistai negalvok kas būtu jeigu!
Atsistojau ir pribėgau prie Harry, stipriai jį apkabindama. Žmonės pradėjo garsiai ploti. Net nepastebėjau jog jo turimas rožes paima Liamukas.
"Myliu tave" sukukčiojau ir Harry dar stipriau mane apkabino. Taip aš verkiau, bet tai buvo laimės ašaros. Pakėliau galvą ir pažvelgiau į jį su ašarotom akim, priglaudžiau savo lūpas prie jo. Žmonės pradėjo klykti ir dar garsiau ploti.
"Jūs nuostabūs" pasakė Liamukas ir padavė man gėles. Šyptelėjau jam.
"Eime" pasakė Harry ir paėmes mano ranką pradėjo vesti link išėjimo. Bet ten buvo daug fotografų. Prasibrovę pro minią, įlipom į Harry automobilį.
"Kur važiuojam?" paklausiau.
"Paslaptis" iškišo liežuvį, bet toliau vairavo.
"Nu pasakyyk"
"Nea" pasakė ir daugiau nieko jam nebesakiau.

Po kažkur 15 min. važiavimo, sustojom prie daugiabučio. Šitame name gal 90 aukštų. Harry iš automobilio bagažinės padavė man savo striukę. Ji kvepėjo juo.
"Eime" paėmė mano ranką ir nusivedė į namą.
"Užsimerk ir pasitikėk manimi" pasakė jis ir aš linktelėjusi užsimerkiau. Kad ir kas nutiktu aš juo visada pasitikėsiu. Jutau kaip keliames liftu, galiausiai sustojom ir jis apkabinęs mane per liemenį vedėsi kažkur. Staiga pajutau šaltą orą plūstelint man į veidą.
"Atsimerk, mažyte" jis pabučiavo mano kaklą. Atsimerkiau ir prieš save pamačiau stalą su šampanu, aplink grojo rami muzika. Mes buvome ant stogo, nuo čia matėsi visas miestas. Aš nustebusi.. Net per daug...
"Myliu tave" pasakiau ir pabučiavau jį.
Nuėjom prie stalo ir atsisėdom ant kėdžių.
"Tau patinka?" paklausė jis.
"Labai" šyptelėjau ir gurkštelėjau šampano.

Išgėrėm visą butelį ir aš jaučiuosi šiek tiek apsvaigusi.
"Eime, užsakiau mums kambarį" pasakė jis ir suėmė mano delną savuoju. Mes turėjome su liftu nusileisti 3 aukštais. Kambarys buvo labai prabangus. Staiga Harry mane prirėmė prie durų ir pradėjo aistringai bučiuoti. Jis supaudė mano užpakaliuką tad aš pašokusi apsivijau savo kojomis jo liemenį. Netrukus pajutau kaip esu paguldoma į lovą.
"Tu tik mano" pasakė ir radęs mano jautriausia vietą kakle, pradėjo ją čiulpti.
"Tik tavo" įsisiurbiau jam į lūpas.

Tai Tik PradžiaWhere stories live. Discover now