1

6 0 0
                                    

Toen Lara in haar nieuwe dorp aan kwam miste ze gelijk haar oude vrienden. Zo.. en hier ga ik nu wonen ? In dit saaie oude kutte dorp ? uhg waarom moesten mijn ouders nou zo nodig scheiden. Nou ja misschien zijn er ook positieve kanten aan dit dorp..
Eenmaal aangekomen bij het huis tillen Lara en haar vader de dozen naar binnen. Toen Lara de laatste doos naar binnen wou tillen stond er op eens een jongen voor haat neus. Hoi zegt Lara vreemd naar de jongen. Hoe oud ben jij ? Vraagt de jongen. Je kan je ook normaal voorstellen inplaats van vragen hoe oud ik ben , maar oke ik ben 14 jaar oud. Ja sorry ik ben niet de beste in me zelf voorstellen maar oke ik ben Stef. Nou hoi Stef zegt Lara , wat kom je hier doen ? Ik woon ook hier in de buurt en ik zag dat er een nieuw knap meisje rond liep dus ja ik was wel even nieuwschierig. Bruh maar oke weard maar hoe oud ben jij eigenlijk ? Zegt Lara. Ik ben 16. Oohh oke maar ik moet veder me vader helpen alles uit de dozen te halen misschien zie ik je op school , die vlak bij de bios ? Oohh je bedoel het OGC ? vraaft Stef. Ja die ja dan zie ik je wel maandag op school , doeii. In de verte zie ik Stef weglopen .. noemde hij mij echt knap ? wow het zou eerder andersom zijn maar ja misschien was het wel als goeie eerste indruk geprobeerd maar oke. Mijn vader zei dat ik een kamer mocht uitzoeken na dat ik alles het rond gekeken koos ik voor de zolder , want die is lekker groot en je heb je eigen wifi. Ik pak me dozen er bij en pak me laptop en start skype op.  Na 300x iedereen gebeld te hebben neemt niemand op , raar.ach weet je laat maar ik probeer morgen nog wel een keer. Later in die avond kijk ik nog snel even op insta en zoek die ene jongen op van vandaag. hoe heette hij ook al weer... oh ja stef. alleen stef in typen helpt nartuurlijk niet dombo zeg ik tegen mezelf. ik doe me telefoon uit en ga slapen want dit is het laatste weekend van mijn vakantie en daar wil nog wel even van genieten..

----------------------------------------------
Heeyy wat vonden jullie van me eerste deel ? ik ga geen vaste upload tijden maken want daar kan ik me sws niet aan houden , maar ik probeer sws 1 keer in de week dus ja wacht maar tot deel 2 xo

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 16, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Passion GirlWhere stories live. Discover now