F O U R T Y N I N E

5.1K 215 5
                                    

Ahoj všichniiii. Nechci vás nějak šokovat, ale myslim, že to bude asi jedna z posledních kapitol, protože už je to skoro padesát dílů. Nemusíte se však bát. Už mám rozepsanou další Magcon ff a můžu vám říct. Bude to megalomanský. Fakt , podle mě to bude jedna z nejlepších knížek ode mě. Tedy doufám. Nebudou tam jen Magconboys, ale třeba i Lele Pons, Rayn Diaz, Twan nebo Juanpa Zurita.První díl vydám až tuhle dokončím. Takže.........enjoy

Caroline

 Zaklepala jsem zlehka na dveře a čekala na vyzvání. Jakmile se ozvalo dále, otvřela jsem dveře. Jack stál vedle svýho stolu a koukal na mě jako na svatý obrázek.,,Ahoj." usmála jsem se na něj.,,Ahoj." řekl trochu nejistě. Zasmála jsem se a šla ho obejmout.,,Cat je v....." chtěl něco říct, ale já jsem ho přerušila.,,Jacku kašli na to , co bylo. Prostě se to stalo. Ok?" zeptala jsem se a odtáhla se od něj.,,Takže zase kamarádi?" zeptal se a já kývla.,,Si nejlepššššššíííííí." zaješel a zatočil se mnou dokola. Smála jsem se jako pominutá a to asi přivolalo kluky.,,Co tady děláte?" vysypal ze sebe Cam s nakrčeným obočím.,,Nic, jen jsme se vítali." zasmála jsem se a Jack mě konečně pustil.,,Tak co se bude dít?" zeptala jsem se kluků, když jsme se dostali do kuchyně.,,No asi nic, protože já jedu za rodinou, začali prázdniny. Hayes i Sky mají prázdniny." usmál se na mě Nash.,,Já asi taky pojedu dom." řekl zase Jack.,,Já jedu za Jiny." řekl Matt.,,A to je?" zeptala jsem se, protože jsem nemalěla ani šajna, kdo to je.Matt nic neřekl a jen se začervenal.,,Aha." uchechtla jsem se nahlas.,,No a vy?" zeptala jsem se Cartera a JackaG.,,Nevim, asi taky pojedem. Tedy já jedu s Jackem, ale pak se odpojim." odpověděl mi JackG a Carter přikývl.,,Takže tu zbydeš ty?" usmála jsem se na Cama.,,Ne, se mnou tu zůstaneš ještě ty." zasmál se a já s ním.,,A kdy se všichni vypaříte?" optala jsem se ještě.,,Asi během zítřka." řekl za všechny  Matt.,,Budete mi chybět." smutně jsem se na všechny usmála a pak jsme se všichni objali.,, Hele asi bych měla taky jet domů." vstala jsem.,,Počkej ty tady nebudeš spát?" koukl se na mě šokovaně Cam.,,Vždyť tady budu spát několik dní. Tedy jestli mi odemkneš." zasmála jsem se.,,Jasně že jo. Hodim tě domů. Ať nemusíš jít pěšobusem." řekl Cam a zvedl se. Poděkovala jsem a rozloučila se s klukama. Začíná se mi tahle parta zarývat po kůži....počkat ona už je tm zarytá hned od začátku. Zasmála jsem se nad mýma myšlenkama a sedla si k Camovi do auta.,,Mohla si u nás spát. Teď neusnu." řekl a já se trochu začervenala.,,Neboj. Máme možná na týden prázdný byt. Pak si to můžeme  vynahradit." mrkla jsem na něj.,,Už aby vypadli." zasmála jsem se a kouklala  z okna.

Cam zastavil před naším domem a pomohl mi vylézt z  auta.,,Tak jo. Dobrou noc." usmála jsem se na něj a mávla. Chtěla jsem se otočit, ale Cam si mě k sobě přitiskl.,,Přece si nemyslíš, že mi utečeš bez polibku na dobrou noc." usmál se.,,No to sice ne, ale tak jako, když ty....." chtěla jsem protestovat, ale Cam mě umlčel polibkem.,,Moc mluvíš zlato." zasmál se a znova mě políbil. Najednou se mi nechtělo domů. Chtěla jsem zůstat s Camem už na věčnost.,,Už musím." řekla jsem mezi polibkem.,,Bebe...." řekl Cam a víc mě přimáčkl k sobě. Po tom oslovením mě přeběhl mráz po zádech. Bylo to prostě úžasný a neskutečně se mi to líbilo.,,Musím už jít. Napíšu ti." otáhla jsem se od něj.,,To mi nemůžeš udělat." koukl se na mě štěněcím pohledem.,,Když rychle nasedneš do auta a odjedeš. Až všichni vypadnou. Ukážu ti moje nejlepší pyžamo." zašeptla jsem mu do ucha.,,Bude to sexy?" zeptal se s šibalským úsměvem.,,Mega sexy." usmála jsem se na něj. Ani mě nestihl pozdravit a už ujížděl. Zasmála jsem se nad tím a vydala se do domu. Naštěstí jsem se s nikým nestřetla  a mhola jít rovnou do pokoje. Převlíkla jsem se do pyžama, ani sprchu jsem si nedopřála a v momentu jsem usnula.

said to be strongWhere stories live. Discover now