T H I R T Y O N E

5.7K 236 0
                                    

Caroline
Celý den za mnou doslova lezl Danny a pořád do mě tloukl, že oni nejsou takový, jaký vypadají. Dokonce mě o jediný přestávce představil těm blbečkům. Byl to prostě super den.
Momentálně jdu před školu, kde bych měla ještě necelých deset minut čekat na Cama. Dneska nám totiž poslední hodina skončila o půl hodiny dřív.,,Chceš hodit domů?"řekl hlas za mnou. Byl to překvapivě Danny.,,Ne čekám na Cama."řekla jsem a bundu si zapla až ke krku.,,Proč se s ním tolik kamarádíš?"otočil se na mě celým tělem.,,Jak to myslíš?"nakrčila  jsem obočí.,,Pořád s nikým nemluvíš a s ním jezdíš rovnou autem. Na chodbě tě líbá a k tomu s tebou chodí ještě do budovy."vysvětlil a já se mírně uchechtla.,,Tak hele. S nikým se nelíbal a už vůbec ne se mnou. Dal mi jen pusu na čelo. S nikým se nebavim, protože se ke mě všichni chovají jako ke kusů masa. A nebavim se jen s ním, ale i s jeho kamarádama."řekla jsem a konec skoro zařvala.,,Hej Hej. V pohodě?"křikl na nás někdo z parkoviště. Koukla jsem se tím směrem a uviděla jsem vystupujícího Cama z jeho černého RR. Sice nevím, co všichni mají s tímhle autem, ale ok.,,V pohodě. Jen jsme si něco vysvětlili."řekla jsem a stále vraždila Dannyho pohledem.,,Můžeme jet?"zeptala jsem s úsměvem.,,Jo."řekl jednorázně Cam a já se rozešla  směrem k jeho autu. Cam mi jako pravý gentleman otevřel dveře od spolujezdce a já nasedla.,,Byl na tebe hrubý?"zeptal se Cam a kývl hlavou na Dannyho, který do teď stal ještě před školou.,,Ne jen se mi ptal blbou otázkou, i když věděl že bude ještě hloupější odpověď."zasmála jsem se.,,Dobře. Pojedeš ještě k nám?"zeptal se s úsměvem.,,Vždyť bydlíme naproti sobě."zasmála jsem se. Cam se trapně podrbal na zátylku.,,Nebo snad ne?"pootočila jsem hlavu.,,No dneska jsme se přestěhovali do nového baráku. Ale je to jen o dvě ulice dál."sypal rychle že sebe.,,V klidu. Mě je to vcelku jedno. Když budete chtít přijedete za mnou."usmála jsem se na ně.,,A nebo ty budeš jezdit k nám."usmál se na ně.,,A nebo."přikývla jsem.,,No takže se mnou teď pojedeš do obchodu pomoct mi vybrat rámečky na fotky."řekl a přejel odbočku do naší ulice.,,Ráda."usmála jsem se na něj.

Vybírali jsme asi půl hodiny pět rámečku. Jako nakupování s Camem. Žádná sláva.,,No konečně doma."řekl Nash ve dveří.,,Je Ahoj."všiml si ne.,,Budeš tu dneska spát?"zeptal se mě.,Já........"chtěla jsem něco říct, ale Cam mě předběhl.,, Jasně že bude. Ráno tě zase hodin do školy."mrknul na mě.,,Ale já mám nohy. Dovedla bych tam dojít."řekla jsem s vytaženým obočím.,,Ale já tě rád odvezu."řekl a ukázal směrem ke dveřím.,,Pomůže nám s večeří?"zeptal se a otevřel dveře. Jak jsem zjistila, byla to kuchyně ve který byli skoro všichni kluci. Postupně jsem je pozdravila a sedla si na barovou stoličku.

said to be strongWhere stories live. Discover now