T H I R T Y S E V E N

5.3K 237 0
                                    

Caroline

Sešla jsem schody a zamířila do obýváku. To co jsem viděla, jsem zrovna nepotřebovala. JackX seděl na gauči a po něm se plazila Mia.,,Ehm, ehm." odkašlala jsem si ve dveřích.,,Ségra?" otočil se na mě brácha.,,Budu spát u Nashe. Ráno mě i odveze do školy, takže tu nebudu." řekla jseem a vrhla na Miu znechucený poled.,,Jasně. To jsou ty kluci naproti?" zeptal se a strhl ze sebe Miu.,,Ne už bydlí jinde. Tak já jdu. Nazdar." řekla jsem stručně a mávla na Nashe, který stál na schodech, aby šel. V předsíni jsem si nazula kecky a s Nashem po boku jsem se vydala k nim domů.,,Jak se tam mam vetřít?" zeptala jsem se ho.,,Ty jsi na ně pořád naštvaná?" uchechtl se. ,,Ne , ale chci se jim nějak pomstít a ty mi v tom pomůžeš." ukázala jsem na Nashe.,,Já? Prosím netahej mě do toho, protože by mě pak mohli vyšoupnout z domu." řekl ustrašeně.,,Tak půjdeš bydlet k nám. Já tam nebudu sama s tou kropentakou." zamračila jsem se.,,Je mi tě líto, ale ne děkuju."řekl s úsměvem.,,A už máš plán?" zeptal se po chvilce chůze.,,Ne ani ještě ne. Ale něco vymyslim. Ale stopro něco vymyslim JackoviJ a Cameronovi. Ty za to můžou nejvíc. Ale kluci nebudou výjimkou. Napadlo mě, že bych každý den mohla vymyslet něco na někoho." promnula jsem si ruce.,,Dobrý nápad a po tu celou dobu můžeš spát u nás. Hádám, že ta "kropenatka" u vás bude celý den." řekl a já jen přikývla.,,To bych ráda. Kluci budou ve stresu, kdo půjde na pranici jako další." škodolibě jsem se zasmála.,, Tebe bych něchtěl naštvat. Ale jak to tak poslouchám, tak ti pomůžu." řekl a spolu se mnou si plácnul.

Po chvilce jsme došli k jejich domu.,,Půjdeš chvilku za mnou, zkusim je nějak nalákat do obýváku." řekl a z předsíně šel dovnitř.,,Hej kluci." zařval a já se přitiskla ke zdi. Kolem šel totiž Carter. Ještě že mě neviděl. Nash jim tam něco říkal a já mezi tím proběhla. Nejhorší bylo, že jsem nevěděla, který pokoj je Nashovo. Při mý smůle jsem do někoho nahoře vrazila. Byl to Matt. Chtěl něco říct, ale já mu rychle zacpala pusu.,,Opovaž se před klukama jen muknout, že jsem tady a něco ti udělam. Budeš zticha?" zeptala jsem se. Matt protočil oči v sloup a přikývl a já mu pustila pusu.,,Jak si se sem  dostala?" zeptal se.,,Nash o mě ví a pomůže mi se pomstít  stejně jako ty."ukázala jsem na něj.,,Dobře, rád." usmál se zářivě.,,A kde má Nash pokoj?" zeptala jsem se, protože já vim úplný kulový.,,Tady. Pojď." ukázala směrem na konec chodby.,,Zkus něco říct klukům. Zkus jen muknout." zavyhrožovala jsem mu před dveřmi pokoje.,,Mlčim jako studna. Brou." nechápavě jsem se na něj koukla. Studna? No nic jsem to neřešila a zalezla do Nashova pokoje i s batohem. Než Nash přišel, tak jsem se převlíkla to pyžama a lehla si do  postele. Začala jsem přemýšlet nad první pomstou.

První by mohl přijít na řadu Shawn. Vím, že si Shawn každý ráno dělá kakao, už několik let. Možná by mohl ten tres nějak souviset s tím. Taky jsem koukala, že mají kluci hezký kytky dole. Můj plán se začíná klubat.

said to be strongWhere stories live. Discover now